Wildflame A5 automatische bio-ethanol branders diverse maten

smart a automatische bio ethanol brander
smart a automatische bio ethanol brander
smart a automatische bio ethanol brander
smart a automatische bio ethanol brander
smart a automatische bio ethanol brander
smart a automatische bio ethanol brander
smart a automatische bio ethanol brander
smart a automatische bio ethanol brander
smart a automatische bio ethanol brander
Omschrijving

Smart A5 Automatische Bio-Ethanol Brander

De Wild Flame bio ethanol brander model Smart A5 is uniek op de markt, keuze in deze maten, gecombineerd met de ongelooflijke kwaliteit en talloze hightech features zijn absoluut uniek. De bio ethanol brander Smart A5 heeft maximale flexibiliteit met zijn moderne, hoogwaardige, tijdloze design. Deze slimme ethanolbrander wordt in elke constructie ingebouwd en is gegarandeerd het hoogtepunt in elk interieur. De Smart A5 bio ethanol automatische haarden behoren tot de meest veelzijdige, schoon brandende haarden die er bestaan.

De Wild Flame Smart A5 brander zit in een gesloten en gekoelde tank. Zodra het apparaat is ingeschakeld, wordt de brandstof automatisch naar het vereffeningsvat gepompt en komt de verdampingsversneller binnen waar de vloeibare ethanol in damp verandert. U heeft nooit contact met de brandstof in Wild Flame-haarden.

Het hele brandproces wordt aangestuurd door de microprocessor en meerdere veiligheidssensoren. De Smart A5 bio ethanol automatische brander werkt met een afstandsbediening of met onze app, via Wifi. De ingebouwde veiligheidssystemen zorgen ervoor dat de brander automatisch uitgaat bij het detecteren van een probleem. Wel zo 100% veilig.

  • Bio-ethanol brander met grote tankinhoud.

  • Rook- en geurvrij! Er komt alleen waterdamp en koolstofdioxide vrij (wat je ook uitademt).

  • Komt als complete inbouwhaard. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal.

  • Geverfd met speciaal geselecteerde duurzame verf die tegen hoge temperaturen kan.

  • Eén vuurlijn die optisch voor een groter vuurbed zorgt.

Specificatie

Technische Gegevens
Afmetingen: vanaf 80cm tot en met 600cm verkrijgbaar.
Lengte vuurlijn: afhankelijk van de gekozen haard.
Vuurhoogte: tot 25 cm
Vlam hoogteverstelling: 10
Materialen: Metaal , Roestvrij staal.
Effect: vanaf 4,9 kW tot zelfs >100 kW.
Inhoud brandstoftank: vanaf 5,5 liter ( Brandstoftank mogelijkheid aan te passen )
Brandtijd : tot 10 uur continu branden op laagste stand.
Brandstofsoort: Bio Ethanol 96%
Weergave brandmodus: Volume op het display van de brander, op het display van de smartphone, op de Smart Home-applicatie.
Weergave van de hoeveelheid brandstof: Volume op het display van de brander, op het display van de smartphone, op de Smart Home-applicatie.
Bedieningspaneel: verborgen touchscreen, geopend door op het luik te drukken.
Afstandsbediening: Ja
Mobiele applicatie: Ja
Smart Home: Ja
Kinderslot: Ja
Tanken: Elektrische pomp
Garantie: 2 jaar
7 veiligheid sensoren: Co2 sensor - Temperature sensor - Consequences sensor - Seismologists sensor - Overflow sensor - Fuel voltage sensor - Safety sensor of the refueling system.
LEVERTIJD 40 - 60 DAGEN

INSTALLATIE/HANDLEIDINGEN

Beschrijving 80cm
Beschrijving 100cm
Beschrijving 120cm
Beschrijving 150cm
Beschrijving 200cm

OVERIGE BESCHRIJVINGEN ANDERE MAATVOERINGEN OP VERZOEK LEVERBAAR!

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 40-60 dagen Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling z.s.m. te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten