Elementi – Gasfles cover Rond DIVERSE KLEUREN

Gasfles cover kg grijs vezelbeton
Gasfles cover kg grijs vezelbeton
Gasfles cover kg grijs vezelbeton
Gasfles cover kg grijs vezelbeton
Gasfles cover kg grijs vezelbeton
gasfles cover voor kg gasfles in natuursteenlook
gasfles cover voor kg gasflessen in natuursteenlook
gasfles cover voor kg gasflessen in zwarte betonlook
Gasfles cover kg grijs vezelbeton
Omschrijving

Elementi – Gasfles cover rond

Deze decoratieve gasfles cover in betonlook dekt je gasflessen snel en gemakkelijk af. De hoes kan uiteraard ook universeel gebruikt worden.

Qua design past deze cover perfect bij: Elementi Ubinas, Elementi Granville en Elementi Hampton.

Dankzij de handgrepen is het verwisselen van de gasfles zeer eenvoudig. 
De cover is gemaakt van vezelbeton. Dit is een beton waarvan de eigenschappen zijn geoptimaliseerd door toevoeging van vezels. Hierdoor is dit materiaal bestand tegen verschillende weersinvloeden. De cover is gemaakt voor een gasfles van 10 of 11 kg. Ook is er een cover verkrijgbaar voor 5kg gasflessen.

Kijk hieronder voor diverse kleuren en motieven.

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten