Sorteer op: Relevantie

Le Feu

Maak kennis met Le Feu

Le Feu is een Deens bedrijf dat bio-haarden van hoge kwaliteit produceert, met de nadruk op Deens en Scandinavisch design, passend bij de moderne woning. Wat vooral terug te zien is aan de open haard is de warme, gezellige en romantische sfeer die heerst.

Al meer dan 25 jaar is Le Feu betrokken bij de haarden-industrie, daarom heeft Le Feu de ambitie om een milieuvriendelijke open haard te ontwikkelen voor de milieubewuste consument.

Kies je voor Le Feu dan kies je voor kwaliteit, veiligheid en design. De passie voor design, inrichting en vuur is een van de hoekstenen van de getoonde innovatieve producten.

Onze selectie spreekt daarom ook de meeste consumenten aan. Het was nog nooit zo makkelijk om te genieten van een echte open haard in huis, op het balkon of in de tuin en het is daarbij ook een milieuvriendelijk alternatief.

De Le Feu designs zijn geproduceerd volgens de wereldberoemde Scandinavische principes waarbij de combinatie van functionaliteit en tijdloze esthetiek centraal staat. Deze twee zaken komen samen als een eenheid die minimalisme uitstraalt en iets zachts, gezelligs en elegants toevoegt aan elke ruimte. De haarden zijn bijna zwevend, wat een magisch gevoel geeft.

Le Feu bio-haarden hoeven niet eerst geïnstalleerd te worden. Het duurt slechts ongeveer 10 minuten vanaf het uitpakken van het product tot je kunt genieten van het speelse vuur en de mooie esthetiek.

Bekijk hier ons nieuwste Le Feu magazine