Elementi Vuurtafel Athene marmer look wit

5 uit 5 sterren
open haard athene marmer look wit
false
open haard athene marmer look wit
open haard athene marmer look wit
open haard athene marmer look wit
Omschrijving

Athene gashaard in wit marmer look

De haard Athene is een hoogwaardige premium gashaard uit de ELEMENTI+ serie. Als u uzelf wilt trakteren op iets speciaals voor uw zithoek, is deze exclusieve gashaard van keramiek en vezelbeton de juiste keuze. De romp van de haard is gemaakt van robuust vezelbeton en het tafelblad is gemaakt van edele keramiek.

De luxe haard Athene is ontworpen in een elegante, rechthoekige vorm met afgeronde hoeken. Het oppervlak van het tafelblad is glad gepolijst en uitgevoerd in marmerlook, wat de gashaard een nobel karakter geeft. In het midden van de haard bevindt zich een brander met een bijzonder hoog verwarmingsvermogen. De decoratieve glassplinters die er bovenop zijn geplaatst, geven het vuur een buitengewone uitstraling. Wanneer de haard niet in gebruik is, kan de brander perfect worden afgedekt met het bijgeleverde keramische deksel en kan hij gewoon als tafel worden gebruikt.

De gasdrukregelaar is al geïntegreerd. Er kan zowel een butaan- als een propaangasfles op worden aangesloten. De ingebouwde elektrische ontsteker en de gasregelaar zorgen voor een ongecompliceerde bediening.

Eigenschappen en voordelen:

stijlvolle gashaard
geen rook en geen rondvliegende vonken
warmte-gevend
met vlamregelaar
incl. decoratief glas Caribbean Blue
incl. keramische branderdeksel
roestvrijstalen bescherming voor de ontstekingsinrichting
incl. hoogwaardige beschermhoes tegen weersinvloeden

Leveringsomvang: Inbegrepen zijn een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Specificatie

Kenmerken

 • Kleur: wit
 • Materiaal: VezelbetonKeramiek
 • Type product: Salon open haard tafel
 • Verzendgewicht: 110,00 Kg
 • Afmetingen ( Lengte × Breedte × Hoogte ): 165,00 × 82,00 × 44,00
 • drukregelaar met slang: 50 mbar
 • lengte slang: 2,5 m
 • incl. messing fittingen
 • max. vermogen: 16 KW/h
 • max. gasverbruik: 26 kg/u
 • decoratie glas: 10 kg
 • afmetingen: ca. L 158 x B 76 x H 36 cm
 • gewicht: ca. 98 kg40 kg
Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

1 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Nicolaas
5 uit 5 sterren
Ik ben blij dat ik via Whatsapp mijn vragen kon stellen over de bestelling. De communicatie was dus goed en de levertijd was prima (8 dagen). Eenmaal bezorgd was de installatie binnen een paar minuten voor elkaar. Ook als de tafel uit staat is deze erg mooi. Met een draai om de knop (netzoals bij een gasfornuis) gaat die aan. De vlammen geven erg veel warmte, meer dan verwacht en vooral s'avonds komt de tafel goed tot zijn recht. Hierdoor heb ik vaker zin om in de tuin te zitten met me gezin en vrienden. Bedankt voor alle service!

Vergelijkbare producten