Sorteer op: Relevantie

Ronde Tuinhaard

Verleng je dag

Wil jij je dag in de tuin verlengen? Ook als het wat kouder is? Met onze collectie houten vuurtafels is dat mogelijk. In deze collectie vind je de populairste sfeermakers. De tuinhaarden zijn stijlvol en het vuurelement dat op gas, hout of bio ethanol werkt voldoet aan de hoogste veiligheidsvoorschriften.

Onze vuurtafels en tuinhaarden geven een aangename warmte af én brengen gezelligheid en sfeer met zich mee.

Als levensgenieter wil je graag zoveel mogelijk buiten genieten. Als de temperatuur dan wat afneemt, biedt een tuinhaard de ideale oplossing. Zo zit iedereen er warmpjes bij. Bekijk onze collectie en verrijk je tuininterieur met een vuurkorf, vuurtafel, tuinhaard of inbouwbrander.

MODERN DESIGN

Tuinhaarden met een modern design zijn een verrijking voor elk tuininterieur. De tuinhaard kan een elegante decoratie zijn op het terras van het huis of in de tuin. Sommige modellen zijn zelfs geschikt voor op het balkon. Onze populaire sfeermakers hebben een aantrekkelijke uitstraling met aangename warmte. Dit zorgt voor tuinen en terrassen vol met gasten tijdens de lente, zomer en winteravonden.

Gebruiksgemak & Duurzaamheid

Onze haarden op gas en bio ethanol geven geen rook of geurstoffen af. Bij Multihaarden richten wij ons op vier elementen: De haard moet gebruiksvriendelijk zijn, kwalitatief van design, veilig in gebruik en de haard moet schoon vuur hebben. Dit voorkomt nare klachten en zorgt voor duurzaamheid.