Elementi Tuinhaard Merapi | Glasvezelversterkt beton met zwarte lavalook

5 uit 5 sterren
bf d d ba efdee
dbb ea a bfedf
false
ffbae bde a ebdfd
Ontwerpzondertitel
d d e af fd
d cb ab ebaf
aeb efc bb aacf
bf d d ba efdee
Omschrijving

Omschrijving Tuinhaard Merapi

Op zoek naar een moderne stijlvolle tuinhaard die levenslang mee kan gaan? Dan zal deze haard met lavalook een echte eye catcher zijn. Deze terras verwarmer is namelijk gemaakt van glasvezelversterkt beton met hoogwaardige lavalook.

Werking

Deze haard werkt op propaangas en de gasfles kan in de haard worden opgeborgen. Zo wordt de mooie uitstraling van de haard behouden. De tuinhaard heeft een nauwkeurige drukregelaar (50 mbar) en een elektronisch ontstekingssysteem. De hoogte van de vlam kan eenvoudig bepaalt worden met de draaiknop. Hierdoor kan deze haard ook als terrasverwarmer dienen.

Premium design

De Merapi tuinhaard is ontworpen om buitenshuis te gebruiken. De haard is 100% vrijstaand en is uitermate geschikt om onder een overkapping, veranda of op een terras te plaatsen. De premium lavalook zorgt ervoor dat je een natuurlijk element in de buitenruimte hebt.

Glasvezelversterkt beton met een hoogwaardige lavalook

De tuinhaard is ontworpen voor gebruik buitenshuis en is gemaakt van glasvezelversterkt beton (GRC) met een hoogwaardige lavalook. Het kwaliteitsmateriaal corrodeert niet en is daarom bestand tegen extreme weersomstandigheden. De haard is dus perfect te gebruiken voor alle buitengelegenheden het hele jaar door.

Montage & Accessoires

De haard wordt compleet gemonteerd op locatie afgeleverd. Het enige wat dan nog moet gebeuren is de drukregelaar aansluiten op de gasfles en de gashaard is klaar voor gebruik. De aansluitleiding wordt meegeleverd. De gasfles is niet inbegrepen bij het pakket.

Merapi wordt incl. beschermhoes & Lavastenen geleverd. Ons advies is om de tuinhaard met deze hoes te beschermen als die niet gebruikt wordt.

De brander van RVS (roestvrij staal) kan met decoratieve lavastenen of met prachtig gebroken decoratief glas bedekt worden. Dit zorgt voor een elegante uitstraling. De lavastenen voor de brander is bij de prijs inbegrepen.

Voordelen en kenmerken van de Marapi Tuinhaard

 • Gratis canvas beschermhoes

 • Vulmedium van de haard: lavastenen (inbegrepen)

 • Materiaal: vezelbeton (GRC)

 • Afmeting van de brander ring unit: 24,9 cm diameter

 • Info vuureenheid: 18 gauge, 304 rvs

 • Afmeting brandpunt: 31 cm diameter (I.D.)

 • Branderpan constructie: 18 gauge, 304 roestvrij staal

 • Ontstekingssysteem: vonkontsteking met drukknop

 • Maximale warmteafvoer: 40.000 BTU

 • Garantie: 1 jaar

 • Certificering: CSA & CE-certificaat

 • Bekijk hier de Sfeerimpressie Aragaz

Specificatie

Merk: Elementi
Materiaal: Glasvezelversterkt beton (GRC)
Kleur: Zwarte lavalook
Afmeting: 45cm Lang 45cm Breed 70cm Hoog
Gewicht: 23 kg
Details brander ring: Ø 24,9 cm
Details brander pan: Ø 31,0 cm binnenmaat
Ontstekingssysteem: Elektronisch ontstekingssysteem
Maximale verwarmingscapaciteit: 11,7 kW/u
Vulmedium van de gasbrander: Lavastenen: 3kg (inbegrepen)

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Renee Visser
5 uit 5 sterren
Goede en prima service! Snel geleverd
Marcus Snoek
5 uit 5 sterren
We zijn tevreden over Multihaarden. Kwaliteitsproducten en er wordt vlug geantwoord op vragen . Top firma . Bedankt
Donny S.
5 uit 5 sterren
Super geholpen door Mohamed. Ik wilde graag eentje reserveren ivm verhuizing ben hier uiterst correct geholpen. Accuraat en super vriendelijk! Groetjes Donny

Vergelijkbare producten