Elementi Vuurtafel Tuscany - houten vat - look

vuurtafel tuscany hout vat look
vuurtafel tuscany hout vat look
vuurtafel tuscany hout vat look
vuurtafel tuscany hout vat look
vuurtafel tuscany hout vat look
vuurtafel tuscany hout vat look
UPaDhIF lA
vuurtafel tuscany hout vat look
vuurtafel tuscany hout vat look
Omschrijving

Vuurtafel Tuscany

Deze vuurtafel in de vorm van een houten wijnvat is voorzien van een tafelblad.
Deze stoere uitstraling is ontworpen om een unieke sfeer te creëren. Of hij nu gebruikt wordt als decoratiestuk of als praktische tafel waaraan je lekker warm blijft, een echte gangmaker is en blijft het.
Deze vuurtafel misstaat niet op een binnen terras, of bij een wijnproeverij. Wanneer je deze tafel neerzet, weet je zeker dat je gasten het warm en gezellig hebben.

De vuurtafel is gemaakt van sterk en veerkrachtig vezelbeton. Hierdoor is het, in tegenstelling tot normaal beton, niet gevoelig voor scheuren. De tafel is stabiel, kan tegen een stootje en is duurzaam. De brander bevindt zich in het midden van het blad, dat is bevestigd aan de bovenrand van de tonvormige haard.
Om het vuur erin aan te steken, kunt u de elektrische ontsteker gebruiken. Zo steekt u de haard op een makkelijke en veilige manier aan.
De vlamhoogte stelt u in door aan de gasregelaar te draaien. De gasvuurtafel is uitgerust met een kantelbeveiliging en een drukregelaar, die een veilig gebruik waarborgen. De gasfles kan worden opgeborgen in het vat zelf.

De vuurtafel Tuscany van ELEMENTI - een echte eye-catcher voor in uw tuin of op uw terras.

Eigenschappen en voordelen:

  • Vuurtafel met houten ton stijl
  • inclusief. RVS branderbak
  • met kantelbeveiliging
  • incl. gasregelaar
  • aansluiting op externe gasfles (5 kg / 11 kg)
  • integreerbare gasfles
  • incl. beschermkap tegen weersinvloeden
Specificaties

Inhoud pakket:

  • Inbegrepen zijn een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, 50mbar drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Kleur: bruin
Materiaal: Vezelbeton
Type product: Bartafel
Afmetingen ( Lengte × Breedte × Hoogte ): 130,00 × 130,00 × 119,00 cm

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten