Le Feu Ground Steel High Black met GRATIS startpakket

blacksteel high black pole
LEFEU BLACK STEEL BLACK BIO ETHANOL HAARD OPEN HAARD GROUND
bio ethanol voor website startpakket
blacksteel high black pole
false
Le Feu Steel Black open haard zwarte voet
blacksteel high black pole
Omschrijving

Omschrijving Ground Steel

Op zoek naar het beste en duurzaamste alternatief voor een gashaard, maar wilt u niet inleveren op design en kwaliteit? Dan is bio ethanol de beste oplossing. De verbranding van bio ethanol produceert sfeer en warmte in iedere gewenste ruimte. Zo kunt u de haard overal naar wens neerzetten en heeft u geen schoorsteen nodig.

De kleurcombinatie van de Le Feu Ground Steel is erg uniek. Het vlammenspel zorgt voor een mooi contrast met de donkere achtergrond. De open haard is perfect voor een koele avond op het terras, op het balkon, in het zomerhuis of in het appartement waar misschien niet zo veel ruimte is.

Het kenmerk van de Ground Steel bio-ethanol haard is de enkele poot, die de haard een elegante, frisse en stijlvolle uitstraling geeft. De vlammen zweven als het ware op een voetstuk en vullen de ruimte met warmte en gezelligheid terwijl je geniet van het vlammenschouwspel in de verbrandingskamer.

De bio-haard met zijn mooie stijl is een meubelstuk dat past in de meest stijlvolle woning waar het design zeker indruk zal maken.

Het Ground Steel model kan net als het Ground Wood model gebruikt worden, zowel binnen als buiten, of je nu wilt genieten van een glas wijn op het terras of dat je het jezelf comfortabel wilt maken met een boek op de bank tijdens een koude winternacht, Ground Steel is een weloverwogen keuze.

Je kunt de open haard altijd plaatsen waar je wilt en hij zal zeker passen in elke omgeving. Ground Steel bestaat uit een koepelverbrandingskamer, een brander en stalen standaard. Hierdoor is de Le Feu haard erg mooi om te hebben ook als deze uit staat!


Voordelen en kenmerken Le Feu open haard

  • Scandinavisch design: Deens prijs winnend ontwerp. Klassiek, simpel en tijdloos design wat past binnen elk interieur
  • Schoon vuur: Milieu vriendelijk en geen vonken rook of ongewenste geuren
  • Seizoen: Geniet het hele jaar door van deze haard. Zet 'm in de winter op je balkon of terras!
  • Kies je ruimte: Kan binnen en buiten worden gebruikt. De open haard is ideaal te plaatsen in elke ruimte van 't huis! (leest u wel eerst de handleiding voor de veiligheidsvoorschriften)
  • Brandtijd: van 4-6 uur (1,5 Liter)
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te installeren en gebruiksklaar in 10-15 minuten.
  • Belangrijk: Bekijk hier de handleiding
  • Stang: Diameter 25 x 800 mm geborsteld staal.
  • Totale hoogte: 115 cm - Gewicht: 28,8 kg. - Afmeting: 52 x 115 cm.
  • EAN: 571395800047


Wist u dat?
De Le Feu haarden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De onderdelen zijn onderling uitwisselbaar. Hierdoor kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een staand model op te hangen. Laat u online informeren over de mogelijkheden!

Specificaties Le Feu haard

EAN 5713958000019
Unit number 800001

What is in the box

1x Le Feu Fireplace
1x Le Feu SafeBurn Burner

1x Le Feu regulation Tool
1x M10 Top Nut

2x M10 Bolt
3x Wood Legs mounting screws
1x User manual

Dome

Weight (Dome)
14.3 kg

Dimensions (Dome)
W: 52cm / H: 35cm / D: 49cm

Material (Dome)
2,3mm S235 Steel, high heat resistant paint

Burner

Weight (Burner)
4.8 kg

Dimensions (Burner)
W: 20cm / H: 7.5cm / D: 24cm

Material (Burner)
SS304 Stainless steel, Brushed, Ceramic fiber

Weight combined (Dry weight)
19,1 kg

Fuel Type
Bioethanol (Minimum 95% pure)

Fuel Volume
1.5 Liter

Fuel consumption
Up to 0.3 liter pr. Hour

Heat efficiency
3 kW

Pole

Pole
EAN 5713958000085

Unit number 800009

Dimensions
Diameter: 2.5cm Length: 80cm

Weight
3.2 kg

Material
SS304 Stainless Steel, Brushed

Thread
Top: Inside M10 / Bottom: M10 Inside

Ground Plate Stainless

EAN 5713958000149

Unit number 800014

Dimensions
Diameter: 45cm

Weight
6.5 kg

Material
S235 Steel, SS304 Stainless steel cover

Fixing hole size
10 mm

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten