Sorteer op: Relevantie

Elektrische haard Aan de muur

Een elektrische haard van Multihaarden is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Het is een mooie en gemakkelijke manier om het effect van vuur na te creëren. Onze haarden zijn niet alleen decoratief maar hebben vaak ook een verwarmingselement. Je doet simpelweg de stekker in het stopcontact en met één druk op de knop heb je een brandende haard. Een groot voordeel hiervan is dat je geen rookkanaal of gasaansluiting nodig hebt. Just plug and play! Een elektrische sfeerhaard kent 6 voordelen. Deze benoemen wij hieronder

Een elektrische heeft 5 voordelen.

Elektrische haarden zijn praktisch. Het installeren van een elektrische haard bestaat uit ophangen/inbouwen en aanzetten. Dit is eenvoudig zelf te doen, en de sfeerhaard behoeft dan geen onderhoud.

Elektrische haarden zijn veilig Elke haard die op echt vuur brandt brengt risico met zich mee. Vooral in het bijzijn van kleine kinderen. Het voordeel van elektrische haarden is dat je levensechte vlammen heb dankzij de LED vlammen. Daarnaast hebben al onze haarden een Europees veiligheidscertificaat.

Elektrische haarden zijn energie zuinig Een elektrische sfeerhaard is een duurzaam alternatief voor klassieke open haarden of gaskachels. Heb jij zonnepanelen of groene stroom? Dan is een elektrische haard al helemaal iets voor jou! Bekijk hier de collectie klassieke open haarden met elektrisch LED vuur

Elektrische haarden zijn multi space. Multi space houd in dat het mogelijk is om de haard in iedere gewenste ruimte te plaatsen. Zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Hierdoor betover je iedere ruimte met sfeer en luxe.

Elektrische haarden geschikt voor vrijwel ieder interieur. Dankzij het moderne design zijn elektrische haarden een toevoeging voor elke ruimte. Wij bieden sfeerhaarden aan in verschillende kleuren, designs en formaten aan.