Voorkant Varese haard
Voorkant Varese haard
zijkant varese haard
knoppen Varese haard
afstandsbediening Varese haard
afmetingen Varese haard
nJCou ggGM
Voorkant Varese haard
Voorkant Varese haard
Omschrijving

Xaralyn Varese

Deze wandhaard is een kleine LED wandhaard. Door het slimme ontwerp is hij nagenoeg onderhoudsvrij en bovendien energiezuinig. Deze haard is gemakkelijk zelf te plaatsen. De Varese wandhaard heeft geen rookkanaal nodig, geeft een aangename warmte en brengt bovenal veel sfeer in huis.

Geschikt als verwarming voor ruimtes tot +/-20 m2 met een standaard plafondhoogte. Voor grotere ruimtes moet deze haard als bij-verwarming worden gezien.

De vlammen worden gerealiseerd de lichteffecten van energiezuinige LED lampen. De wandhaard Varese is eenvoudig in gebruik en is een simpele oplossing voor iedereen die de voorkeur geeft aan een milieuvriendelijke haard.
De bediening van deze sfeerhaard gaat via de meegeleverde afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de zijkant.

De haard kan worden opgehangen met de meegeleverde ophangstrip.

Specificaties

Varese wandhaard:

• Afmetingen: 540 x 760 x 142 mm (HxBxD)
• Materiaal: Glas
• Verbruik: 5 Watt
• Onderhoudsvrij
• Functioneert op basis van LED verlichting
• Regelbaar vlambeeld
• Afstandsbediening
• Verwarming: 0 - 700 - 1400 Watt (instelbaar)
• Geschikt als verwarming voor ruimtes tot +/-20 m2; voor grotere ruimtes als bij-verwarming
• Inclusief ophangbeugel
verpakking Verpakking: 820 x 210 x 620 mm
gewicht Gewicht: 14,3 kg
• EAN: 8717853922671
• Garantie: 2 jaar

Advies: Bewaar de verpakking van uw elektrische of bio ethanol haard. Indien wij service moeten verlenen op dit apparaat zal deze naar ons toe gestuurd moeten worden, hiervoor is verpakkingsmateriaal nodig.

Bekijk hier de Handleiding

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten