Herroepingsrecht

Informatie rondom garantie & retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Nadat u uw annulering heeft doorgegeven aan ons, heeft u 14 dagen de tijd om het artikel retour te zenden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de leverancier kunnen voor eigen rekening zijn. Raadpleegt u hiervoor de productpagina - tabje levering & Retour.

Hoe moet ik mijn bestelling annuleren of terugsturen?

Als uw bestelling wordt voorbereid voor verzending of al onderweg is, verzoeken wij u te wachten tot de artikelen zijn geleverd voordat u om retourzending van leveringen vraagt.

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product om mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: - Stuur een e-mail naar info@multihaarden.nl onder vermelding van het orderbevestigingsnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending. Als u assistentie nodig hebt, belt u met onze klantenservicecentrum op 020 210 1413

Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.

Wij zullen u vervolgens een verzendlabel sturen waarmee u het product kunt terugsturen.

Let op:

De artikelen worden in dezelfde staat teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle accessoires zoals eventuele: lava stenen, deksel, kabels, beschermhoezen, glas en handleidingen.

Als u assistentie nodig hebt, kunt u bellen met ons klantenservicecentrum op 020 - 210 1413

Krijg ik mijn geld terug als ik een artikel terugstuur?

Ja, u dient het artikel binnen 14 dagen retour aan te melden aan ons. Daarna heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het artikel in originele staat terug te sturen. Wij zullen uw geld dan binnen 14 dagen terugstorten. Opmerking: De teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij aankomst in het magazijn en er kunnen kosten in rekening worden gebracht als er iets ontbreekt.

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit om een artikel terug te sturen?

De teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij aankomst in het magazijn. Als alles in orde is, maken wij het terug te betalen bedrag over naar uw bank- of girorekening. Als u per creditcard hebt betaald, crediteert Multihaarden het bedrag.