Wildflame Suna ZWART vrijstaande bio-ethanol haard H97cm

suna zwart vrijstaand kachel h cm
suna zwart vrijstaand kachel h cm
suna zwart vrijstaand kachel h cm
SunaWitBioEthanolVrijstaandKachelHCM
SunaWitBioEthanolVrijstaandKachelHCM
suna zwart vrijstaand kachel h cm
SunaWitBioEthanolVrijstaandKachelHCM
suna zwart vrijstaand kachel h cm
Omschrijving

Suna Zwart Bio Ethanol Vrijstaand Kachel H97 CM

Design ethanolkachel in wit staal Suna. Vierkante vorm, met een ovale basis en een voorscherm van gehard glas waardoor je de vlammen binnenin kunt zien. De afmetingen zijn 60 x 35 x 97 cm en hij weegt 26 kg. Het bevat ook een roestvrijstalen tank van 1,5 liter om de weerstand en veiligheid te garanderen. Dit model combineert efficiëntie en veiligheid, genereert geen rook of as, is gemakkelijk te onderhouden en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Echte vlammen, vrijwel onmiddellijke hittesensatie Schoon, zonder rook of as en gemakkelijk te onderhouden.

Specificatie

Technische Gegevens

Brander van 1,5 liter
Afmetingen: 60 x 35 x 97 cm
Gewicht: 26 kg
Brandtijd: 4 uur
Vermogen: 3 KW

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 8 WERKDAGEN

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten