Wildflame Hamo - hangende bio-ethanol haard (0187)

Omschrijving

De Hamo Hangend Bio Openhaard PREMIUM

Deze Collectie is een modern model opgehangen aan een buis, de zijramen geven hem lichtheid. In een grote ruimte zal het een ongewoon en origineel arrangement creëren.

Wij bieden dit model standaard aan in zwart, semi-mat met een 650/160 insert van het type WAVE of LINE .

Type biohaard Hangend (plafond)
Bouw van een biohaard Staalplaat, dikte 1,5 mm, gepoedercoat met halfmatte hittebestendige verf

Specificatie

Nominale afmetingen

(B x D x H) 1200 x 510 x 400 mm
Standaard cartridge 160/650
Optimale capaciteit en verwachte brandtijd 4,4 l / 4-6 uur
In prijs Biohaard met inzet voor biobrandstof volgens geselecteerde parameters, ontsteker, grendel om de vlam te regelen.

LEVERTIJD 1 – 35 WERKDAGEN
GARANTIE 2 JAAR

4.webp

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten