Wildflame Morena - Kandelaar op bio-ethanol (0152)

Omschrijving

Morena biohaard kandelaar

De moderne vorm van de Morena biohaard is een sfeervolle decoratie voor een modern interieur in de vorm van een kandelaar.
De Morena biohaard is gemaakt van metaal in de vorm van een kandelaar met 7 armen. Deze moderne haard is een staand model, met afmetingen waarvan de proporties perfect op elkaar aansluiten, en zijn uitstraling zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

Set bevat: biohaard met biobrandstof inzetstuk, aansteker en bout om de vlam te regelen.
Materialen: Zwart gepoedercoat staal
Kleur: Zwart mat

Specificatie

Afmetingen:

650x650x200mm
Fakkel: 7 branders met een inhoud van 0,5 l
Geschatte brandduur: 4-6 uur ( afhankelijk van de bio ethanol )
LEVERTIJD 1 – 35 WERKDAGEN
GARANTIE 2 JAAR

6.webp

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten