Le Feu Ground Steel Low White (kies uw design) met GRATIS startpakket

witte haard RVS poot
witte haard huiskamer
witte haard huiskamer
afmetingen witte haard
bio ethanol voor website startpakket
witte haard RVS poot
Witte haard zwarte poot
Witte haard RVS en zwarte poot
witte haard RVS poot
Omschrijving

Nog zo'n mooi model in de Ground Steel collectie van Le Feu.

Door de afmetingen van de haard en doordat hij vrij verplaatsbaar is, is dit een geschikte haard voor bij u thuis. Het mooie design met de slanke poot doet de haard zweven. Het vlammenspel komt zo extra mooi tot zijn recht. De bio-ethanol haard geeft daarnaast een behaaglijke warmte af. Dat, in combinatie met een schone verbranding is de beste combinatie die er is.
Het Scandinavische design maakt dat er voor elke woning wel een geschikte bioethanol haard te vinden is. Net als de Ground Wood modellen is deze haard ook buiten te gebruiken.

Deze haard is ook te krijgen in de kleuren Mocca en Black.
Ook een mooie versie is de Rose Gold & Black, of de Rose Gold & White haard.

Wilt u liever een hoge variant, dan vindt u hier de hoge modellen in de kleur Mocca, Black en White.

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Specificaties

What is in the box:
• 1x Le Feu Fireplace
• 1x Le Feu SafeBurn Burner
• 1x Le Feu regulation Tool
• 3x Monteer schroeven 
• 1x Handleiding

Specificatie ovale haard:

Gewicht: 14.3 kg
Afmeting: 52 x 35 x 49 cm BxHxD

Materiaal: 2,3 mm S235 Staal, high heat resistant paint
Gewicht brander: 4,8 Kilo
Afmeting brander: 20 x 7,5 x 24 cm BxHxD

Materiaal brander: SS304 Stainless steel, Brushed, Ceramic fiber
Gecombineerd gewicht: 19,1 kilo
Brandstof verbruik: Tot 0.3 L pr. Hour
Brandstof:   Bio ethanol (minimaal 95% puur)
Warmte: 3 Kw

Vergelijkbare producten