Le Feu Ground Steel High Black met GRATIS startpakket

Zwarte haard RVS poot
Zawrte hoge haard in huis
zwarte hoge haard in huis
Afmetingen zwarte haard hoog
bio ethanol voor website startpakket
Zwarte haard RVS poot
Zwarte haard met RVS poot
Zwarte haard RVS poot
Omschrijving

Ook deze chique zwarte haard kan een prachtige aanwinst zijn in uw interieur.

Deze serie Ground Steel heeft een enkele slanke poot en komt goed tot zijn recht als vrijstaande haard. Het model heeft een stijlvol Scandinavisch design en misstaat ook in uw woning niet. Doordat de poot niet veel opvalt, is het alsof de haard zweeft. De Le Feu verbrandingskamer geeft een sfeervol vlammenspel.
De bio-ethanol haard met zijn mooie stijl is een meubelstuk dat past in de meest stijlvolle woning waar het design zeker indruk zal maken.
Net als de Ground Wood modellen is de haard volledig en eenvoudig verplaatsbaar, waardoor je de haard ook zelfs buiten kunt gebruiken. Hierdoor geniet je nog vaker van een gezellig en warm vuur. Of je nu binnen op de bank zit of buiten met een glas wijn, deze haard brengt de gezelligheid mee.

Deze haard is ook te krijgen in de kleuren Mocca en White.

Wilt u liever een lage variant, dan vindt u hier de lage modellen in de kleur Mocca, Black en White.
Ook een mooie versie is de Rose Gold & Black, of de Rose Gold & White haard.

Kortom, ook voor uw huis is een geschikte Le Feu haard te vinden!

Specificaties

What is in the box:
• 1x Le Feu Fireplace
• 1x Le Feu SafeBurn Burner
• 1x Le Feu regulation Tool
• 3x Monteer schroeven 
• 1x Handleiding

Specificatie ovale haard:

Gewicht: 14.3 kg
Afmeting: 52 x 35 x 49 cm BxHxD

Materiaal: 2,3 mm S235 Staal, high heat resistant paint
Gewicht brander: 4,8 Kilo
Afmeting brander: 20 x 7,5 x 24 cm BxHxD

Materiaal brander: SS304 Stainless steel, Brushed, Ceramic fiber
Gecombineerd gewicht: 19,1 kilo
Brandstof verbruik: Tot 0.3 L pr. Hour
Brandstof:   Bio ethanol (minimaal 95% puur)
Warmte: 3 Kw

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten