Le Feu Ground Steel High White met GRATIS startpakket

Witte haard RVS poot
Witte haard in huis
Witte haard in huis
Afmetingen witte haard hoog
bio ethanol voor website startpakket
Witte haard RVS poot
Witte haard met zwarte poot
Witte haard RVS poot
Omschrijving

Nog zo'n mooie haard van Le Feu die eruit springt in uw interieur!

Het simpele, maar moderne design van deze bio ethanol haard geeft een chique sfeer in uw woonkamer of in uw tuin. Doordat hij los staat in de ruimte, is hij vrij te verplaatsen. Deze Ground Steel bio-ethanol haard is een aanwinst voor uw ruimte door zijn elegante ontwerp en frisse uitstraling. Het zwevende design van de haard zorgt ervoor dat u vanuit elke hoe van de kamer een prachtig schouwspel van vlammen heeft. In de Le Feu verbrandingskamer geeft de bio-ethanol een mooie vlammenspel. De bio-haard met zijn mooie stijl is een meubelstuk dat past in de meest stijlvolle woning waar het design zeker indruk zal maken.

Deze haard is ook te krijgen in de kleuren Mocca, Black en Nikkel.

Wilt u liever een lage variant, dan vindt u hier de lage modellen in de kleur Mocca, Black, White en Nikkel.
Ook een mooie versie is de Rose Gold & Black, of de Rose Gold & White haard.

Kortom, keuze genoeg!

Specificaties

What is in the box:
• 1x Le Feu Fireplace
• 1x Le Feu SafeBurn Burner
• 1x Le Feu regulation Tool
• 3x Monteer schroeven 
• 1x Handleiding

Specificatie ovale haard:

Gewicht: 14.3 kg
Afmeting: 52 x 35 x 49 cm BxHxD

Materiaal: 2,3 mm S235 Staal, high heat resistant paint
Gewicht brander: 4,8 Kilo
Afmeting brander: 20 x 7,5 x 24 cm BxHxD

Materiaal brander: SS304 Stainless steel, Brushed, Ceramic fiber
Gecombineerd gewicht: 19,1 kilo
Brandstof verbruik: Tot 0.3 L pr. Hour
Brandstof:   Bio ethanol (minimaal 95% puur)
Warmte: 3 Kw

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten