Le Feu Ground Steel High Nikkel met GRATIS startpakket

nickel steel high all steel
bio ethanol voor website startpakket
nickel steel high all steel
nickel steel high steel pole blackplate px
nickel steel high black pole and black plate
nickel steel high all steel
Omschrijving

Heeft u deze nieuwe kleur bio ethanol haard al ontdekt van Le Feu?
Deze nieuwe kleur is een toevoeging in de geweldige collectie van Le Feu en past vrijwel in elk interieur en vanwege de verschillende mogelijkheden die er zijn, past deze haard ook ongetwijfeld in uw huis!

De Ground Steel bio-ethanol haard heeft een enkele poot, die de haard een elegante, frisse en stijlvolle uitstraling geeft. Het lijkt alsof het vuur in de ruimte zweeft. Ook als de haard uit staat, is het een eye-catcher in de ruimte. Het rustige vlammenspel in de brandkamer geeft sfeer en ook een aangename warmte.
Vanwege het Scandinavische design zal het een meubelstuk zijn dat in het meest stijlvolle huis nog in het oog springt.
Doordat Het Ground Steel model makkelijk verplaatsbaar is, kan de haard zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dus, met een lekker glas wijn op de bank, of met een lekker boek in de tuin, op elke plek kunt u genieten van deze Le Feu bio-ethanol haard.

Deze haard is ook te krijgen in de kleuren White, Black en Mocca

Wilt u liever een lage variant, dan vindt u hier de lage modellen in de kleur Mocca, Black, White en Nikkel.
Ook een mooie versie is de Rose Gold & Black, of de Rose Gold & White haard.

Kortom, keuze genoeg!

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Specificaties

What is in the box:
• 1x Le Feu Fireplace
• 1x Le Feu SafeBurn Burner
• 1x Le Feu regulation Tool
• 3x Monteer schroeven 
• 1x Handleiding

Specificatie ovale haard:

Gewicht: 14.3 kg
Afmeting: 52 x 35 x 49 cm BxHxD

Materiaal: 2,3 mm S235 Staal, high heat resistant paint
Gewicht brander: 4,8 Kilo
Afmeting brander: 20 x 7,5 x 24 cm BxHxD

Materiaal brander: SS304 Stainless steel, Brushed, Ceramic fiber
Gecombineerd gewicht: 19,1 kilo
Brandstof verbruik: Tot 0.3 L pr. Hour
Brandstof:   Bio ethanol (minimaal 95% puur)
Warmte: 3 Kw

Vergelijkbare producten