Wildflame Ranne vrijstaande bio-ethanol haard H100cm

ranna bio ethanol vrijstaand kachel h cm
Zsl Jf
ranna bio ethanol vrijstaand kachel h cm
ranna bio ethanol vrijstaand kachel h cm
ranna bio ethanol vrijstaand kachel h cm
Omschrijving

Ranna Bio Ethanol Vrijstaand Kachel H100 CM

De RANNA heeft een retro design en een deur van gehard glas. U kunt het in elke kamer van uw huis installeren, er zijn geen werkzaamheden of rookafvoeren nodig. De afmetingen zijn 50 x 28 x 100 cm en hij bevat ook een roestvrijstalen tank van 1 liter om de weerstand en veiligheid te garanderen. Dit model combineert efficiëntie en veiligheid, genereert geen rook of as, is gemakkelijk te onderhouden en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Specificatie

Technische Gegevens

Brander van 1 liter
Afmetingen: 50 x 28 x 100 cm
Gewicht: 20 kg
Brandtijd: 4 uur
Vermogen: 3 KW

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 10 WERKDAGEN

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten