Wildflame Hyros vrijstaande bio-ethanol haard H95cm

hyros vrijstaand kachelhaard
kFhsR cRk
hyros vrijstaand kachelhaard
hyros vrijstaand kachelhaard
hyros vrijstaand kachelhaard
hyros vrijstaand kachelhaard
hyros vrijstaand kachelhaard
Omschrijving

Hyros zwart bio ethanol vrijstaand kachelhaard H95 CM

Met de Hyros-kachel zult u genieten van een gezellig huis in uw woonkamer, slaapkamer of een andere kamer om de warmte van de vlammen te voelen met een unieke en charmante sfeer.

Geschikt voor gebruik binnenshuis zonder werken of installaties. Het heeft geen rookafvoer nodig. Het is draagbaar, verplaats het waar u maar wilt.

Specificatie

Afmetingen (LxPxH): 37 x 27 x 95 cm
Geschatte warmtevraag: equivalent aan 3,0 kW
Gewicht: 25kg
Afwerking: stalen witte en zwarte achtergrond. Triple gehard glas.
Capaciteit: 1 tank van 1.5 L gemaakt van roestvrij staal, zodat de weerstand ervan een veilige garantie is.

Echte vlammen, gevoel van bijna onmiddellijke warmte. Schoon, rookvrij, asvrij en gemakkelijk te onderhouden. Onafhankelijk van een andere energiebron, zoals gas of elektriciteit. Bevat een hulpmiddel voor afsluiten.

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 10 WERKDAGEN

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten