Le Feu Ground High - Rose Gold variaties

lack ground high rose gold black oak legs
Le Feu Open Haard Ground High Black All Rose Gold
Le Feu Open Haard Ground High Black All Rose Gold
Le Feu Open Haard Ground High Black All Rose Gold
Le Feu Open Haard Ground High Black All Rose Gold
lack ground high rose gold black oak legs
lack ground high rose gold black oak legs
Ontwerp zonder titel ()
lack ground high rose gold black oak legs
Omschrijving

Omschrijving Ground High - Rose Gold

Deze Le Feu open haard is één van de eye catchers uit de rose Gold collection.

Dankzij de verbranding van bio ethanol produceert dit 3 potig model sfeer en warmte in iedere gewenste ruimte. Zo kunt u de haard overal naar wens neerzetten en heeft u geen schoorsteen nodig.

De kleurcombinatie van deze Le Feu haard is erg uniek. Het vlammenspel zorgt voor een mooi contrast met de zwarte achtergrond. En de in goud vergulde poten en brander zorgen voor een sjieke en moderne uitstraling. Hierdoor is de Le Feu haard erg mooi om te hebben, ook als deze uit staat!

Voordelen en kenmerken Le Feu open haard

  • Scandinavisch design
  • Brandtijd van 4-6 uur (1,5 Liter)
  • Deze haard is ideaal te plaatsen in elke ruimte in het huis! (leest u wel eerst de handleiding voor de veiligheidsvoorschriften)
  • Geen vonken rook of ongewenste geuren
  • Een eye catcher in uw kamer die zorgt voor sfeer en warmte
  • Belangrijk: Bekijk hier de handleiding

Een milieuvriendelijke haard

CO2 neutraal brandstof

Kan binnen en buiten worden gebruikt.

Tip: Zet 'm in de winter op het balkon of terras!

Deens prijs winnend ontwerp

Klassiek, simpel en tijdloos design

Eenvoudig te installeren

Gebruiksklaar in 10 minuten (handleiding)

Specificaties

Specificaties

Afmetingen Dome / ovale haard

Breedte: 52 cm
Hoogte: 35 cm

Afmeting Brander:

Lengte: 20 cm
Breedte: 20 cm
Hoogte: 7,5 cm

Afmeting poten:
Hoogte: 79 cm

Overige info

Koudgewalst staal met milieuvriendelijke poederlak
100% roestvrij staal
Verguld goud
Gewicht 28,8 kg

Wist u dat?
De Le Feu haarden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De onderdelen zijn uitwisselbaar. Hierdoor kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een staand model op te hangen. Laat u online informeren over de mogelijkheden!

Levering en Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten