Wildflame Habe ZWART vrijstaande bio-ethanol haard H110cm

vrijstaande zwarte kachelhaard fdac c bb edf
ZMtzlEFSM
vrijstaande zwarte kachelhaard
vrijstaande zwarte kachelhaard
habe wit vrijstaande kachelhaard h cm
habe wit vrijstaande kachelhaard h cm
vrijstaande zwarte kachelhaard fdac c bb edf
habe wit vrijstaande kachelhaard h cm
vrijstaande zwarte kachelhaard fdac c bb edf
Omschrijving

Habe Bio Ethanol Vrijstaande Kachelhaard H110 CM

De Habe bio-ethanol kachels zijn het perfecte huwelijk tussen design en functionaliteit. De klassieke stijl en geavanceerde technologie maken dit product tot een onmisbaar apparaat voor in huis. Gemaakt van wit roestvrij staal, het werkt dankzij een Alcohol van natuurlijke oorsprong en een hoog energetisch vermogen (4kW) dat echte vlammen genereert, een onmiddellijk warmtegevoel geeft en volledig onafhankelijk is van enige andere energiebron.

De Habe is een potvormige kachel, met een onderste uitsparing voor opslag en een bovenste gedeelte waar het verbrandingsblok wordt beschermd door een deur van gehard glas. Het heeft een afmeting van 50 x 50 x 110 cm en weegt 40 kg, Capaciteit: 1 tank van 2L gemaakt van roestvrij staal, dus de weerstand is een veilige garantie. Het bevat ook een roestvrijstalen tank om de weerstand en veiligheid te garanderen. Dit model combineert efficiëntie en veiligheid, het genereert geen dampen of as, het is gemakkelijk te onderhouden en het is de ideale aanvulling op elke decoratie.

Specificatie

Technische Gegevens

Brandstof: Bio-ethanol
Warmteafgifte: ca. 4 kW
Brandtijd: 4-6 uur
Traploos instelbaar
Capaciteit: 2 liter
Afmetingen (B x D x H): 50 x 50 x 110 cm
Gewicht: 40 kg

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 15 WERKDAGEN

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten