Le Feu SKY Hangende Bio ethanol haard 120 140 cm

LeFeuSKYhangendebioethanolhaard
Le feu Sky free x
LeFeuSKYBLACKOpenHaardBioEthanolcm
SKY MILJo x eac fe bf dda abead
black sky bioethanolLeFeuopenhaard
LeFeuSKYhangendebioethanolhaard
Open haard hangend Le Feu Bio ethanol haard
LeFeuSKYhangendebioethanolhaard
Omschrijving

Omschrijving Le Feu SKY Black | 140 | 120 | cm

De Le Feu Sky Black is het zwart zwevende model uit de collectie Le Feu Open Haarden.

De Le Feu zwart Sky wordt geleverd met een plafondmontage en minimalistische stang waardoor het open haard lijkt te zweven in de ruimte.

Net als alle andere modellen van de Le Feu Open Haarden produceert de Le Feu Black Sky zijn warmte door verbranding van bio-ethanol. Door de CO2-neutrale manier van verbranden hebben de Le Feu Open Haarden geen schoorsteen nodig. Hierdoor kunnen de open haarden van Le Feu overal in huis geplaatst worden.

Sky heeft een uitzonderlijk design met de karakteristieke plafondmontage. De open haard zweeft bijna en zal de gedachten aan de hemel en de wolken leiden, waar ook de naam “Sky” vandaan komt. Er heerst een warme, gezellige en ontspannen sfeer in de kamer. Met Sky kan je genieten van de rust en de betoverende vlammen, terwijl de open haard met zijn ronde en stijlvolle vormen zeker perfect in je interieur past. Als je op zoek bent naar een stijlvolle bio-haard met een Scandinavisch design, dan is Sky de veilige keuze. Wij beloven je dat de bio-ethanol haard het centrum van de kamer wordt. Met zijn minimalistische stang neemt de open haard nauwelijks vloeroppervlak in beslag, wat hem niet alleen chique maar ook zeer praktisch maakt.

Sky bestaat uit een ovaalvormige verbrandingskamer, een brander en plafondmontage.

Voordelen en kenmerken Le Feu SKY BLACK

  • Wist u dat de haarden van Le Feu een kamer van 40-60m2  met 3 tot 4 graden Celcius kunnen verwarmen?
  • Aanbevolen hoogte van de vloer: 60 cm.
  • Scandinavisch design
  • Brandtijd van 4-6 uur (1,5 Liter)
  • Deze haard is overal te plaatsen in huis! (leest u wel eerst de handleiding voor de veiligheidsvoorschriften)
  • Geen vonken rook of ongewenste geuren
  • Een blinkvanger in uw kamer die zorgt voor sfeer
  • Extra aankoop: Fitting voor schuine plafonds en wanden. Je kunt de fitting aanpassen aan de helling van het plafond. (Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met Multihaarden)
  • Belangrijk: Bekijk hier de handleiding
  • Bekijk hier onze installatievideo

Een milieuvriendelijke haard met CO2 neutraal brandstof

Geen rook, vonken of ongewenste geuren.

Wist je dat: Le Feu haarden voor 3-4°C extra warmte kunnen zorgen?

Deens prijs winnend ontwerp

Klassiek, simpel en tijdloos design

Eenvoudig te installeren

Gebruiksklaar in 15 minuten. Bekijk hier onze installatievideo

Specificaties Le Feu haard

EAN nummer:  5713958000019
Unit nummer: 800001

What is in the box:
• 1x Le Feu Fireplace
• 1x Le Feu SafeBurn Burner
• 1x Le Feu regulation Tool
• 3x Monteer schroeven 
• 1x Handleiding

Specificatie ovale haard:

Gewicht: 14.2 kg
Afmeting: 52x35x49 cm BxHxD
Materiaal: 2,3mm S235 Staal, high heat resistant paint
Gewicht brander: 4,8 Kilo
Afmeting brander: 20 x 7,5 x 24 cm BxHxD

Materiaal brander: SS304 Stainless steel, Brushed, Ceramic fiber
Gecombineerd gewicht: 19,1 kilo
Brandstof verbruik: Tot 0.3 L pr. Hour
Brandstof:  Bio ethanol (minimaal 95% puur)
Warmte: 3 Kw

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten