Wildflame Bio-ethanol wandhaard WIT 0009

false
false
false
false
false
false
false
Omschrijving

Witte biohaard met een afmeting van 90x40 cm voor aan de muur of ingebouwd.

De constructie van de bio-haard is gemaakt van Zweeds staal, gepoedercoat met hittebestendige verf. Het voorframe is in wit, delicate glans, terwijl het uitsparingsgedeelte in zwart, structureel mat geverfd is.

Lineaire oven in de vorm van één bak, 524 mm breed, met dubbele wanden en een bodem. Gemaakt van RVS met een inhoud van circa 0,75 liter. De biobrandstof zal ongeveer 1u 50min branden op een volledig gevulde brander.

De set met de biohaard is voorzien van een montagestrip die zorgt voor ruimte tussen de muur en de achterkant van de biohaard. De aangebrachte strip zorgt ervoor dat de muur minder opwarmt. Bovendien is er een handgreep aan de onderkant gebruikt om elke beweging van de bio-haard te voorkomen.
De biohaard kan direct aan een vlakke wand worden gehangen en is ook geschikt voor inbouw, even-eens gemaakt van gipskarton.

  • Bio-ethanol vuurhaard met een gevulde brander in de haard zelf die met een aansteker te ontbranden is zodat je direct van vuur en warmte kunt genieten.

  • Rook- en geurvrij! Er komt alleen waterdamp en koolstofdioxide vrij (wat je ook uitademt).

  • Komt als complete haard. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal.

  • Geverfd met speciaal geselecteerde duurzame verf die tegen hoge temperaturen kan.

  • Eén vuurlijn die optisch voor een groter vuurbed zorgt.

Specificatie

Afmetingen:

hoogte 40 cm, breedte 90 cm, totale diepte 12 cm. Gewicht 11kg. Brander inhoud ca. 0,75 l

Set bevat:

• brander
• 1 kg decoratieve stenen;
• montagekit;

LEVERTIJD 10 – 15 DAGEN
GARANTIE 2 JAAR

11.jfif

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten