Le Feu Turtle - Pizza Oven op gas

Le Feu pizzaoven binnenkant
Le Feu pizzaoven gasbrander
Le Feu pizzaoven binnenkant
Le Feu Pizza oven ()
Le Feu buitentafel pizzaoven
Le Feu Pizzaoven ()
Le Feu buitentafel pizzaoven
Le Feu pizzaoven binnenkant
Le Feu pizzaoven binnenkant
Omschrijving

Turtle Pizza Oven

Deze Pizzaoven van Le Feu is een echte eye-catcher. Zijn moderne uitstraling en unieke Le Feu Fires uitstraling maakt het een blikvanger in je tuin. De Turtle pizzaoven heeft alles wat je nodig hebt om ovenheerlijke pizza’s thuis te maken.

Door zijn gemakkelijke elektrische ontsteking, staat hij binnen een mum van tijd aan. Met de verstelbare regelaar kan de temperatuur eenvoudig worden aangepast. De oven bereikt in ongeveer 10 minuten zijn maximale temperatuur van wel 500 graden. Hierdoor is het mogelijk de knapperigste pizza’s te maken. De pizza oven biedt ruimte voor pizza’s tot 35cm doorsnee.

Bij te bestellen opties:

  • Buitenkast
  • Buitenhoes voor oven en/of kast
  • Gasslang
  • Pizzaschep

Vraag naar onze tijdelijke aantrekkelijke aanbieding!


klik HIER voor alle buitenproducten van Le Feu

Specificaties

Item no. 830003
EAN: 5713958300034
Eigenschappen:

  • Zwart gepoedercoat stalen omhulsel met gelakte eiken poten en kalkstenen pizzasteen.
  • Gemiddelde baktijd van 60-120 seconden.
  • Gewicht: 9 kg

Afmetingen:

  • Hoogte: 28 cm
  • Diepte: 48 cm
  • Doorsnede Ø: 53 cm
Levering & retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw product snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.men.

Vergelijkbare producten