Kratki Tango 2 bio-ethanol tafelhaard Wit

tango biay
tango biay
TANGO bialy
wizc
YKsHjNtMA
wizc
tango biay
tango czarny
tango biay
Omschrijving

Tango 2

Tafelbrander Tango 2 geeft een vuurzicht van 4 kanten. De glazen panelen, de klassieke vormgeving en simpel ontwerp maken het de perfecte tafelhaard voor elk interieur.
Dankzij de lichtgewicht constructie is de Tango makkelijk te verplaatsen naar de locatie die jij geschikt vindt!

Het is een vrijstaande bio-ethanolhaard die zowel in je huis als in de tuin gebruikt kan worden. De Tango serie komt in 4 verschillende maten en twee kleuren, Wit of Zwart- zodat iedereen een haard vind die bij hem of haar past!

Specificatie

Algemene informatie:

Kleur: Wit
Materiaal: Staal
Brandstof: bio-ethanol

Afmetingen:

Gewicht (kg) 5.2
Breedte (cm) 25
Hoogte (cm) 35.3
Diepte (cm) 25
Brander inhoud (l) 0.2
Lente vuurlijn (cm) 7
Afmetingen brander (H x B x D)(cm) 6,2 x 9
technische-tekening.png

Instructie/Handleiding

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten