Le Feu Clever - Digitale Bio Ethanol Haard - 3-sided Room Divider

BIO ETHANOL OPEN HAARD ROOM DEVIDER
BIO ETHANOL OPEN HAARD ROOM DEVIDER BRANDER
Cinewall inbouwhaard Multihaarden
Cinewall inbouwhaard Multihaarden
Cinewall inbouwhaard Multihaarden
Cinewall inbouwhaard Multihaarden
Cinewall inbouwhaard Multihaarden
Cinewall inbouwhaard Multihaarden
BIO ETHANOL OPEN HAARD ROOM DEVIDER
Omschrijving

Digitale Bio Ethanol - Room Divider.

Op zoek naar het beste en duurzaamste alternatief voor een gashaard, maar wilt u niet inleveren op design en kwaliteit? Dan is bio ethanol de beste oplossing. De verbranding van bio ethanol produceert sfeer en warmte in iedere gewenste ruimte. Zo kunt u deze Le Feu Clever open haard naar wens inbouwen en heeft u geen schoorsteen nodig. De reflectie van vlammen op het glas, en het contrast van vlammen met de zwarte achtergrond zorgen voor ambiance, sfeer en warmte.


Voordelen en kenmerken

  • Geschikt voor: Zowel particuliere als zakelijke projecten.
  • Kwalitatief design: Deens prijs winnend ontwerp. Klassiek, simpel en tijdloos design wat past binnen elk interieur
  • Schoon vuur: Milieu vriendelijk en geen vonken rook of ongewenste geuren
  • De afstandsbediening: Zorgt er voor dat de vuurintensiteit bediend kan worden nav 5 standen
  • Wifi: De brander kan worden aangesloten op het wifi netwerk. Hierdoor is de brander via Smartphone te besturen
  • Capaciteit: De branders hebben een capaciteit van 3 tot 8,5 liter capaciteit. Met een warmteafgifte van 2600 tm 8000 Watt (Afhankelijk van het gekozen model


Specificaties van de modellen

MODEL: 60 cm
Afmeting: L: 457.2 mm H: 193 mm H: 168 mm
Lengte vlam: 329 mm
Capaciteit: 3 liter
Verbruik: 0.5 L/0.6 per uur.
Warmteafgifte: 2600W ~ 3300W


MODEL: 80 cm
Afmeting: L: 610 mm H: 193 mm H: 168 mm
Vlamlengte: 482 mm
Capaciteit: 3 liter
Verbruik: 0.7 L/0.8 per uur.
Warmteafgifte: 2600W ~ 4800W


MODEL: 100 cm
Afmeting: L: 762 mm H: 193 mm H: 168 mm
Vlamlengte: 634 mm
Capaciteit: 7,5 liter
Verbruik: 0.6 L/1.0 per uur.
Warmteafgifte: 2600W ~ 6000W


MODEL: 120 cm
Afmeting: L: 908 mm H: 193 mm H: 168 mm
Vlamlengte: 780 mm
Capaciteit: 8,5 liter
Verbruik: 0.9 L /1.4 L per uur.
Warmteafgifte: 3300W ~ 8000W

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten