Xaralyn Cadiz klassieke open haard + Bio ethanol inzethaard

CASETTE XARALYN CADIZ ()
Openhaard
CASETTE XARALYN CADIZ ()
INBOUW UNIT L NATUURSTEEN
INBOUW UNIT L NATUURSTEEN ()
INBOUW UNIT L NATUURSTEEN ()
INBOUW UNIT L NATUURSTEEN ()
INBOUW UNIT L NATUURSTEEN ()
CASETTE XARALYN CADIZ ()
Omschrijving

Cadiz, Klassieke open haard zonder schoorsteen

De Cadiz wordt deels gemonteerd geleverd.

Afmetingen: 95 x 98 x 37,5 cm (HxBxD)

  • Materiaal: Verkrijgbaar in MDF of natuursteen
  • Gewicht in MDF: 33 kg
  • Gewicht in natuursteen: 38 kg

De Xaralyn schouw Cadiz is een klassieke haard met rechte lijnen. Door zijn compacte afmetingen is dit model ook goed te plaatsen in kleinere ruimtes.
De sfeerhaard Cadiz is ook als hoekmodel verkrijgbaar.

Kies voor een vintage look met een onze natuurstenen schouwen. Deze fossil stenen schouwen zijn met de hand afgewerkt en hebben een 'geleefde' look. Elk exemplaar is uniek, oneffenheden in kleur en afwerking horen bij het ontwerp en geven het eindproduct karakter.

Kies voor een MDF schouw als u houdt van en super strak afgewerkt meubel.

De Cadiz is te combineren met diverse elektrische inzethaarden en bio ethanol inzethaarden. Bekijk onze schouw collectie voor meer modellen.

De Xaralyn haard Cadiz is verkrijgbaar in 35 (!) verschillende uitvoeringen. Maak voor deze haard een keuze uit MDF of één van de verschillende soorten natuursteen. Kies vervolgens de gewenste elektrische of bio ethanol inzethaard. Bent u er nog niet over uit in welk materiaal of welke kleur u deze schouw wilt bestellen? Bestel dan een kleursample! De kosten van de kleursample en eventuele verzendkosten krijgt u van ons terug wanneer u een schouw besteld.

Showroom met 300m2 sfeerhaarden. Deze haard vindt u o.a. gepresenteerd in het experience center in Broek op Langedijk.

Made in EU

Hulp nodig bij installatie / ophangen?
Maak gebruik van onze installatieservice!

Specificaties Bio ethanol L inzethaard

Bio Ethanol inzethaard
Branderinhoud: ± 2 liter
Brandduur: ± 3,5 uur
Verbruik per uur: ± 0,5 Liter
Warmteafgifte: ca. 3KW
Volgens normering: DIN 4734-1 en EN 16647:2015
Inclusief:Brander wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, bedieningspookjes, trechter en aansteker.

Hulp nodig bij installatie / ophangen?
Maak gebruik van onze installatieservice!

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten