Kratki Bio-ethanol DELTA 900 inbouwhaard linkerhoek

delta bs l on
delta L x
gTUIgbufI
delta bs l on
delta bs l
delta bs l
delta bs l
delta bs l
delta bs l on
Omschrijving

Deze stijlvolle Bio ethanol haard zorgt er voor dat je altijd kan genieten van sfeer en aangename warmte. De wandhaard is gemaakt van hoogwaardige materialen en kent een TUV veiligheidscertificaat.

Interieur

De haard is gemaakt om met 't exclusieve design een eye catcher te zijn binnen elk interieur. De zwarte achterwand zal zorgen voor een mooi contrast met het vuur. De haard zal een interessant decoratief element zijn en tegelijkertijd een leuke en gezellige sfeer creëren.

Bio Ethanol

Het voordeel van bio ethanol haarden is dat de brandstof organisch is. Hierdoor heb je geen schoorsteen nodig en komen er geen geur of roetstoffen vrij.

Voordelen en kenmerken van de Delta bio ethanol haard

1L inhoud brander ( 2 x brander van 0,5 liter)
Uniek en uiterst modern
Geniet van sfeer en warmte
Veiligheidscertificering
Gebruiksvriendelijk

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Specificatie

Algemeen
Materiaal roestvrij staal
Brandstoftypee biobrandstof - ethylalcohol
Kleur zwart

Afmetingen:
Gewicht (kg) 16
Breedte (cm) 90
Hoogte (cm) 48
Diepte (cm) 28
Inhoud biocontainer (l) 1 (2 x brander van 0,5 liter)
Lengte vuurlijn (cm) 50
Afmetingen biocontainer (H x B x D) (cm) 5,2 x 30 x 10

Technische tekening:
technische-tekening-delta-900.png![]

Levering & Retour

(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0339/6868/5194/files/gps_1_00ab2dd2-74dd-435a-b294-8f0e811965e8_32x32.png?v=1601483112) Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten