Xaralyn - Silo - Verrijdbare haard voor binnen of buiten | Bio Ethanol

dac d f bb eabbfa
i DLshotko
dac d f bb eabbfa
dac d f bb eabbfa
Omschrijving

Silo verrijdbare haard

Een moderne variant van een potkachel, makkelijk te plaatsen en te verplaatsen haard met bio ethanol brander. De Silo heeft geen rookkanaal nodig, geeft een aangename warmte maar brengt bovenal veel sfeer in huis.

De bovenzijde van de Milano kan onafhankelijk van de onderzijde gedraaid worden. De haard Milano heeft een houten basis en een finish van gemalen steen en hars waardoor het gewicht handzaam is.

De Xaralyn Silo is een vrijstaande design haard, ontworpen door Hans Daalder. De ontwerpstudio van Hans Daalder staat voor designs met heldere lijnen en begrijpelijke schoonheid.

De Silo heeft wieltjes waarmee hij eenvoudig is te verplaatsen is. Deze vrijstaande design haard kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. Als de haard buiten niet gebruikt wordt adviseren wij deze naar binnen te verplaatsen of in ieder geval de haard af te dekken met een hoes.

De Silo wordt geleverd inclusief bijpassende bio ethanol brander.

Alle Xaralyn bio ethanol branders met keramische steen hebben een levenslange garantie!

made in EU

Specificatie Silo

Afmetingen: 85 x 45 cm (HxB)
Materiaal: Metaal
Kleur: Zwart
Gewicht: 38 KG
Onderhoudsinstructies: Reinig met een vochtige doek en droog met een zachte doek.
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Inclusief Wieltjes

Specificaties Bio ethanol brander S

Branderinhoud: ± 1 liter
Brandduur: ± 3 uur
Verbruik per uur: ± 0,3 Liter
Warmteafgifte: ca. 2KW
Volgens normering: DIN 4734-1 en EN 16647:2015
Inclusief: Brander wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals bedieningspookjes, trechter en aansteker.
Garantie: Levenslang

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten