Wildflame Bio-ethanol inbouwhaard 60cm RECHTS 0023 (half glas)

false
false
false
Omschrijving

Hoek biohaard Line-R 60cm Rechts met glas

Inzet voor hoekgebouw Line-R met een breedte van 60 cm, rechter uitvoering. Model met beschermglas.

Line biohaard is een combinatie van RVS en gepoedercoat staal. Een model ontworpen om in een inbouwinstallatie of een voorbereid gat in de muur te worden geplaatst. De structuur kan worden gemaakt van vuurvaste gipsplaat.

Hoek biohaard met open zijde; gemaakt van staal gelakt met hittebestendige verf in zwart, structuurmat. Aan de achterkant van de biohaard zitten speciale gaten om aan de muur te hangen of ingebouwd, de gaten zijn tenslotte niet zichtbaar vanaf de voorkant. De set bevat pluggen die de installatie van een bio-haard mogelijk maken.

Er wordt gebruik gemaakt van een enkele brander met een breedte van 524mm die bij een biohaard van 600mm breed garant staat voor een brede vuurlijn, ongekend in biohaarden van deze breedte. De brander is gemaakt van geborsteld RVS, binnenin zit een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-insert), die beschermt tegen het morsen van biobrandstof bij een sterke impact of het omvallen van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt de biobrandstof gelijkmatiger. De brander heeft een biobrandstofindicator en veiligheidsventilatiegaten. Hierdoor beschikt de brander over het TüV veiligheidscertificaat. Een brander met een inhoud van ongeveer 0,75 liter, waarin de biobrandstof tot 1u50min zal branden.

Biohaardversie met twee beschermglas. Beglazing 15 cm hoog en 4 mm dik, vastgezet met de aangehechte handgrepen. De ruiten zijn transparant en gehard.

  • Bio-ethanol vuurhaard met een gevulde brander in de haard zelf die met een aansteker te ontbranden is zodat je direct van vuur en warmte kunt genieten.

  • Rook- en geurvrij! Er komt alleen waterdamp en koolstofdioxide vrij (wat je ook uitademt).

  • Komt als complete inbouwhaard. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal.

  • Geverfd met speciaal geselecteerde duurzame verf die tegen hoge temperaturen kan.

  • Eén vuurlijn die optisch voor een groter vuurbed zorgt.

Specificatie

Set bevat:

• 524 mm branders
• 1 kg decoratieve stenen;
• montagekit;

LEVERTIJD 10 – 15 DAGEN
GARANTIE 2 JAAR
12.jpg

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico en kosten van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten