IM aefdedacbaffacc
il WYenhm
IM bfebdbcbdedf
IM aabdeaf
IM aafbccffacfaefa
IM ebcedede
IM bcecedfebdbcae
IM cadabbfaeb
IM aefdedacbaffacc
Omschrijving

Wanneer u een oude open haard niet mer gebruikt, maar wel echte vlammen in huis wilt, dan is deze bio ethanol inbouwhaard de beste keuze.

Xaralyn Inbouwunit XL. Extra grote en brede bio-ethanol inbouwhaard. Sfeerhaard voor gebruik in een woonkamer zonder rookgasafvoer of schoorsteen. Schone en veilige verbranding met een gepatenteerde keramische bio-ethanol brander. Een heerlijke stralingswarmte met betoverende vlammen van echt vuur.

Geen schoorsteen of is de schoorsteen niet meer bruikbaar? Ontdek de mogelijkheden van onze bio-ethanol inbouw haarden. De bedoeling van een schoorsteen is om schadelijke stoffen naar buiten te lijden. Bij de verbranding van bio-ethanol komen geen schadelijke stoffen vrij. Een schoorsteen is dus ook niet nodig.

De Xaralyn inbouwunit XL wordt geleverd in combinatie met de bio-ethanol brander XL (8014LB). De inbouwunit beschermd uw schouw of meubelstuk tegen de warmte die door de bio-ethanol brander geproduceerd wordt.

Deze bio-ethanol inbouwhaard is voor iedereen die geen twee linkerhanden heeft zelf in te bouwen. Doordat de sfeerhaard niet aangesloten hoeft te worden op een schoorsteen is de installatie niet meer dan een metalen bak inbouwen.

Alle Xaralyn bio ethanol branders met keramische steen hebben een levenslange garantie!

Tekening + Afmetingen
Montagehandleiding
Handleiding brander

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Specificaties

Aantal pakketten 2

Inbouwunit XL:

• Afmetingen: 538 x 947 x 217 mm (HxBxD)
• Inbouwmaten: 483 x 917 x 205 mm (HxBxD)
• Materiaal: Metaal
• Kleur: Zwart
Verpakking: 1040 x 280 x 590 mm
gewicht Gewicht: 15,6 kg
• EAN: 8717853922428
• Garantie: 2 jaar

Bio ethanol brander XL (8014LB)
• Branderinhoud: ± 2,5 liter
• Brandduur: ± 3,5 uur
• Verbruik per uur: ± 0,55 liter
• Warmteafgifte: ca. 3,5KW
• Materiaal: RVS
• Volgens normering DIN 4734-1 en EN 16647:2015
• Inclusief: glasplaatjes, bedieningspookjes, trechter en aansteker
verpakking Verpakking: 970 x 210 x 135 mm
gewicht Gewicht: 14,8 kg
• EAN: 8717853925887
• Garantie: levenslang op productiefouten

Advies: Bewaar de verpakking van uw elektrische of bio ethanol haard. Indien wij service moeten verlenen op dit apparaat zal deze naar ons toe gestuurd moeten worden, hiervoor is verpakkingsmateriaal nodig.

Wij adviseren u om bij uw zelfbouwproject een onbrandbaar materiaal zoal Promatect of iets vergelijkbaars te gebruiken

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.den door de klant.

Vergelijkbare producten