IM aefdedacbaffacc
il WYenhm
IM bfebdbcbdedf
IM daddbede
IM aabdeaf
IM ffbdfabc
IM aafbccffacfaefa
IM ebcedede
IM aefdedacbaffacc
Omschrijving

** Wanneer u een oude open haard niet mer gebruikt, maar wel echte vlammen in huis wilt, dan is deze bio ethanol inbouwhaard de beste keuze**.

De Xaralyn inbouwunit XL is ontworpen voor gebruik in combinatie de bio ethanol brander XL (8014LB). De inbouwunit beschermd uw ontwerp tegen de warmte die door de bio ethanol brander geproduceerd wordt. De achterplaat is uitneembaar waardoor deze inbouwunit ook als doorkijk-haard ingebouwd kan worden. U kunt optioneel een lijst bestellen ten behoeve van de afwerking van de inbouwunit.

De inbouwunit wordt geleverd inclusief de bijbehorende bio ethanol brander.

Alle Xaralyn bio ethanol branders met keramische steen hebben een levenslange garantie!

Tekening + Afmetingen
Montagehandleiding
Handleiding brander

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Specificaties

Aantal pakketten 2

Inbouwunit XL:

• Afmetingen: 538 x 947 x 217 mm (HxBxD)
• Inbouwmaten: 483 x 917 x 205 mm (HxBxD)
• Materiaal: Metaal
• Kleur: Zwart

Verpakking:
1040 x 280 x 590 mm
gewicht Gewicht: 15,6 kg
• EAN: 8717853922428
• Garantie: 2 jaar

Bio ethanol brander XL (8014LB):

• Branderinhoud: ± 2,5 liter
• Brandduur: ± 3,5 uur
• Verbruik per uur: ± 0,55 liter
• Warmteafgifte: ca. 3,5KW
• Geschikt als verwarming voor ruimtes tot +/-44 m3; voor grotere ruimtes als bij-verwarming
• Materiaal: RVS
• Volgens normering DIN 4734-1 en EN 16647:2015
• Inclusief: glasplaatjes, bedieningspookjes, trechter en aansteker

Verpakking: 970 x 210 x 135 mm
gewicht Gewicht: 14,8 kg
• EAN: 8717853925887
• Garantie: levenslang op productiefouten

Advies: Bewaar de verpakking van uw elektrische of bio ethanol haard. Indien wij service moeten verlenen op dit apparaat zal deze naar ons toe gestuurd moeten worden, hiervoor is verpakkingsmateriaal nodig.

Reserve onderdelen voor uw bio ethanol haard of bio ethanol brander besteld u eenvoudig hier.

Wij adviseren u om bij uw zelfbouwproject een onbrandbaar materiaal zoal Promatect of iets vergelijkbaars te gebruiken

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.den door de klant.

Vergelijkbare producten