Wildflame Bio-ethanol BOX haard zwart 0232S

false
false
aRcoe ILk
Omschrijving

S - Line Zwart Full BOX Bio-Ethanol Wandhaard 90 x 40 CM

De structuur van de wandhaard is gemaakt van Zweeds staal, poeder geverfd met hittebestendige verf. Het verzonken deel is zwart geverfd, mat gestructureerd, terwijl het voorframe glanzend zwart is.

Een gesloten biohaard met opgebouwde zijkanten, ontworpen om aan de muur te hangen. De biohaard is perfect voor zowel klassieke als moderne interieurs.

De haard is gemaakt in de vorm van een 10-punts 3D-brander met een breedte van 500 mm. De brander is gemaakt van geborsteld RVS. De boogvormige uitsparing resulteert in een groter zicht op vuur aan elke kant. De vlammen gaan niet naar binnen, maar vullen de volledige breedte van de brander, de boogvorm en verschillende groottes van de gaten zijn verantwoordelijk (in het midden is de opening het kleinst, omdat deze dichter bij de voorkant is en het gemakkelijker is voor zuurstof om biobrandstoffen te verbranden). Door het brandcentrum van de achterkant van de biohaard te verwijderen, wordt de temperatuur binnenin gelijkmatig verdeeld, wat zich vertaalt in veiligheid en duurzaamheid.

Specificatie

Technische Gegevens

Afmetingen:

hoogte 41.7 cm, breedte 90.4 cm, totale diepte 15 cm.
Brander inhoud: 0.70 L
Geschat brandstofverbruik: max 2 uur
Gewicht: 15 kg.

Set bevat:

brander met TüV-veiligheidscertificaat, montagekit, vlam dovende handgreep voor de kleine vlammen.

LEVERTIJD 1 - 8 WERKDAGEN

afmetingen.webp

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten