Wildflame bio-ethanol inbouwbrander 99cm ZWART

false
false
false
Omschrijving

Bio Ethanol Zwarte Inzetbrander 99 cm met glas

De constructie van de biohaard is gemaakt van staal bedekt met hittebestendige verf in zwarte structuurmat. De oven in de vorm van een lineaire brander van geborsteld roestvrij staal met een breedte van 800 mm en een inhoud van ongeveer 1,2 liter (brandtijd ongeveer 2,5 uur).

De in de biohaard geplaatste brander heeft geen brandregeling. De set bevat een aparte handgreep voor een effectieve blussing (de handgreep dient op de brander te worden geplaatst om de zuurstof-toevoer af te sluiten ( Laatste kleine vlammen ).
In de biohaard zijn twee 4 mm dikke geharde ruiten geplaatst, wat het veiligheidsniveau positief beïnvloedt. De ruiten zijn transparant en gemonteerd met handgrepen. Het glas is 15 cm hoog.
De biohaard is voornamelijk ontworpen met het oog op inbouw tot een meubelstuk. De omhullingsring is ontworpen om de warmte van de brander te absorberen, waardoor het oppervlak niet boven de norm kan opwar-men. Daarnaast is de brander in de behuizing geplaatst om brandgevaar uit te sluiten bij het morsen van bio-brandstof in de brander.
Door bovenstaande oplossingen kan het inzetstuk in meubelplaten worden gemonteerd, met uitzondering van folieplaten. Het product kan ook worden geplaatst in gebouwen van gipskartonplaten, maar ook in metselwerk of steen.

Er zijn ventilatiegaten in de biohaard, die de temperatuur onder de brander gelijk maken en het risico op onderdruk bij overlopen van biobrandstof minimaliseren.
De brander is gemaakt van geborsteld RVS met een inhoud van 1,2 liter.
Belangrijke voordelen:

  1. beveiligings gaten;
  2. peilstok voor biobrandstof;
  3. keramische wol (veilige bio-insert);
  4. dubbele wanden.
Specificatie

Afmetingen standaard:

990 x 194 mm.
Inbouwbrander: 841 x 115 mm, brander uitsparing: 54 mm.

Set bevat:

• biohaard met brander;
• vlam dovende handgreep voor de laatste kleine vlammen

LEVERTIJD 10 – 15 DAGEN
GARANTIE 2 JAAR

10.jpg

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten