Wildflame Bio-ethanol inbouwhaard 60cm RECHTS 0021 vol-glas

false
false
false
false
Omschrijving

Rechter bio ethanol hoekhaard 60 cm met vol glas

Inbouw voor hoekbouw, breedte 600 mm, linker uitvoering met een brede vuurlijn en volledig glazen ruiten, die 100% bescherming bieden tegen vlammen.

De hoek biohaard is een combinatie van RVS, gehard glas en gepoedercoat staal. Een model ontworpen om in een inbouwinstallatie of een voorbereid gat in de muur te worden geplaatst. Het inbouw kan worden gemaakt van gipsplaat, bij voorkeur in een vuurvaste uitvoering. Het zicht op vuur aan beide zijden, afgesloten door hoog glas in een klein frame, is een onbetwistbaar voordeel van een biohaard.

Het enige hoekmodel met glas over de gehele hoogte, volledig beschermend tegen vlammen, wat belangrijk is voor kleine kinderen.

Doordat de haard is afgedekt met glas, haalt de biohaard wel zuurstof uit het inbouw, maar is er geen schoorsteeninstallatie nodig. Het kan in elke kamer worden geïnstalleerd.

  • Bio-ethanol vuurhaard met een gevulde brander in de haard zelf die met een aansteker te ontbranden is zodat je direct van vuur en warmte kunt genieten.

  • Rook- en geurvrij! Er komt alleen waterdamp en koolstofdioxide vrij (wat je ook uitademt).

  • Komt als complete inbouwhaard. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal.

  • Geverfd met speciaal geselecteerde duurzame verf die tegen hoge temperaturen kan.

  • Eén vuurlijn die optisch voor een groter vuurbed zorgt.

Specificatie

Afmetingen:

hoogte 450 mm, breedte 600 mm, diepte 250 mm. Gewicht 20kg.

Set bevat:

• 524 mm branders
• 1 kg decoratieve stenen;
• montagekit;

LEVERTIJD 10 – 15 DAGEN
GARANTIE 2 JAAR

16.jpg15.jpg

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten