Enjoyfires Ovo vrijstaande bio-ethanol haard LOW

image
image
image
image
bio ethanol voor website startpakket
Ovo met dikke poot bioethanolhaard
Close up bioethanolhaard Ovo
image
image
Omschrijving

NIEUW- Deze haarden serie heeft een modern en strak uiterlijk. Ze zijn bovendien binnen als buitenshuis te gebruiken.

Enjoyfires Ovo bio-ethanol LOW

 • Wordt geleverd met een massieve vloerplaat, deze heeft een diameter van 50cm.

 • De dikke stang is 69cm hoog en heeft een diameter van 7,5cm.

 • De totale hoogte is 108cm.

 • Gewicht 33kg

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Easyfires Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Specificaties

Algemene informatie:

 • De brander zit mooi verzonken in een ingebouwde plaat.

 • De brander is van RVS en heeft een inhoud van 1,8 liter.

 • Het vermogen is +/- 3 kwh.

 • Er zit een afsluiter bij om de brander uit te zetten.

 • De totale breedte van de ovale behuizing is 60cm, de hoogte in het midden is 38cm.

 • Montage handleiding en montage materiaal inbegrepen

 • 2 jaar garantie

Vergelijkbare producten