Dimplex Vista 130 I - III

Dimplex Vista III Front
kQzwMOjBco
Dimplex Vista Setting
Dimplex Vista Setting
Dimplex Vista Setting Close up fire
Dimplex Vista Setting Detail
Dimplex Vista Setting OFF
Dimplex Vista Setting Remote
Dimplex Vista III Front
Omschrijving

Dimplex Vista 130 éénzijdige inbouwhaard

De Vista is de perfecte mix van rijke vlambeleving en ruimtebesparend design. Met vonken die van gloeiende houtblokken springen en het knetterende geluid van een houtvuur, geeft de Vista je een levensecht flikkerend vlameffect. Gemaakt met Opti-Virtual®-technologie,
aangeboden door de oorspronkelijke uitvinders van de Virtual Flame-technologie.
Kies uit een 3-zijdige of naar voren gerichte optie, beide met een verbluffend kijkvenster van 40 cm en een
beperkte installatiediepte.

Geen compromissen!
Gezelligheid ontmoet functionaliteit met de thermostatische verwarming, die warmte en comfort binnen handbereik brengt. Zelfs als het vuur uit is, zorgen de keramische houtblokken en decoratie voor een prachtig middelpunt.

Opti-V vlamtechnologie; de eerste realistische virtuele vlamtechnologie op de markt, gepatenteerd door Dimplex.
• Realistische houtset met gloeiende LED-lampjes, prachtig zelfs als het vuur uit is
• Verkrijgbaar in 1- en 3-zijdige uitvoering
• Vlameffect met optionele verwarmingsfunctie om het hele jaar door van te genieten

Zichtconfiguraties
Eenzijdige of driezijdige sfeerhaard.

Vlameffect
Blended 3D technologie zorgt voor betoverend mooie vlammen

All-season vlammen
Omdat de vlammen geen warmte afgeven, kan de haard in elk seizoen worden gebruikt voor extra sfeer.

Vlamtechnologie
Opti-V vlamtechnologie, geavanceerde combinatie van HDTV, energiezuinige LED technologie en een levensecht haardinterieur.

Verwarming
Krachtige door ventilator aangestuurde verwarming door veilig element die wanneer jij dat wilt warmte geeft.

Specificaties

Dimplex Vista 130

afmetingen-vista.png

specificaties.png

Download hier:

Handleiding

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten