Trimline Elektrische inbouwhaard 100E Solus Panoramahaard

Trimline E Anthracite Bottom Shelf
AGQGNXekU
Trimline E Panoramic
Trimline E Anthracite Bottom Shelf
Preset Transitions
Solus Remote
Trimline E Pano Anthracite Shelf Detail
reBUikYWo
Trimline E Anthracite Bottom Shelf
Omschrijving

Trimline 100E Solus Panorama

Deze Trimline 100E Solus panoramahaard voegt een luxueus accent toe aan je leefruimte, de ultieme investering in jouw huis. Dit model is met zijn 1 meter breedte het kleinste model in landscape model in deze serie.

Inbouwen is heel eenvoudig. De zijruiten zijn al voorgemonteerd. Door de stalen zijpanelen te verwijderen kan de standaard fronthaard moeiteloos worden getransformeerd tot een hoek- of panoramisch vuur!

Of je nu van plan bent om het ultieme tv-meubel of een andere creatie te maken, deze haard zorgt ervoor dat je een sociaal middelpunt creëert.

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Specificaties

Aantal pakketten: 1
• Garantie: 2 jaar

Verwarmingscapaciteit:
stand 1: 900W
stand 2: 1800W

Met de afstandsbediening bedien je:

  • de kleur en snelheid van de vlammen
  • de kleur van het vuurbed
  • de kleur van de bovenverlichting
  • de verwarming
  • timerfunctie
    100.jpg
    Advies: Bewaar de verpakking van uw elektrische haard. Indien wij service moeten verlenen op dit apparaat zal deze naar ons toe gestuurd moeten worden, hiervoor is verpakkingsmateriaal nodig.
Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 7-10 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Trimline terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten