Vuurtafel Montreal, Tuinhaard op gas van Elementi

Gashaard Vuurtafel Tuinhaard
Gashaard Vuurtafel Tuinhaard
Gashaard Vuurtafel Tuinhaard
Gashaard Vuurtafel Tuinhaard
Gashaard Vuurtafel Tuinhaard
Gashaard Vuurtafel Tuinhaard
Gashaard Vuurtafel Tuinhaard
Gashaard Vuurtafel Tuinhaard
Gashaard Vuurtafel Tuinhaard
Omschrijving

Vuurtafel Montreal in donkergrijze betonlook

De 106 cm hoge Montreal vuurtafel met zijn gezellige uitstraling is ideaal voor zowel uw eigen tuin als voor buitenevenementen in de zakelijke sector. Als zitmogelijkheid kunnen hoge barkrukken of stoelen er perfect mee worden gecombineerd. Met de flakkerende vlammen wordt de barhaardtafel het hoogtepunt van uw tuinfeest of een bedrijfsfeest.

Weerbestendig, rookvrij, licht en warm - dat zijn de voordelen van de vuurtafel van vezelbeton. Het vlammenspel wordt gecreëerd met behulp van de centrale branderplaat. Deze is in een lichte depressie gewerkt, zodat de decoratieve lavastenen er nog plaats op vinden. De lavastenen geven het vuur een natuurlijke uitstraling. De vuurtafel werkt op standaard propaan- of butaangas. De gasfles kan gemakkelijk in de kamer in de voet worden geplaatst.

Wanneer de vuurtafel niet in gebruik is, gebruikt u de hoogwaardige afdekking om hem te beschermen tegen vuil en slechte weersomstandigheden. Om de vlambeveiliging aan te vullen en te beschermen tegen andere risico's op verwondingen, kunt u de decoratieve glazen ombouw gebruiken (niet meegeleverd).

Eigenschappen en voordelen:

 • Gasbar vuurtafel
 • incl. roestvrijstalen branderbak
 • incl. roodachtige lava stenen
 • met vlamregelaar
 • met elektronische ontsteking
 • aansluiting op een externe gasfles (propaan- of butaangas)
 • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

Leveringsomvang: Inbegrepen zijn een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Specificatie
 • Merk: Elementi
 • Materiaal: Glasvezelversterkt beton GRC
 • Materiaal brander: 304 roestvrijstaal
 • Kleur: grijs / betonlook
 • Afmeting tuinhaard: 87x87x106 cm (lxbxh)
 • Gewicht: 80kg
 • Ontstekingssysteem: Elektronisch ontstekingssysteem
 • Maximale verwarmingscapaciteit: 13,2 kW/u
 • Vulmedium van de gasbrander: Lavastenen: 3kg (inbegrepen)
Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten