Elementi Tambora Tuinhaard op gas

VuurtafelTerrasverwarmerTuinhaardopgas
VuurtafelTerrasverwarmerTuinhaardopgas
VuurtafelTerrasverwarmerTuinhaardopgas
VuurtafelTerrasverwarmerTuinhaardopgas
VuurtafelTerrasverwarmerTuinhaardopgas
VuurtafelTerrasverwarmerTuinhaardopgas
VuurtafelTerrasverwarmerTuinhaardopgas
VuurtafelTerrasverwarmerTuinhaardopgas
VuurtafelTerrasverwarmerTuinhaardopgas
Omschrijving

Filmpje

Omschrijving vuurtafel Tambora, tuinhaard op gas

Deze vuurtafel in drie woorden: Stijlvol, eye-catcher en duurzaam! Een unieke tuinhaard die gemaakt is van glasvezelversterkt beton met een hoogwaardige natuursteen basaltlook.

Werking

Deze haard is voorzien van een hoogwaardige RVS brander en werkt op propaangas. De gasfles kan gemakkelijk in de haard worden opgeborgen. Zo wordt de mooie uitstraling van de haard behouden. De tuinhaard heeft een nauwkeurige drukregelaar (50 mbar) en een elektronisch ontstekingssysteem. De hoogte van de vlam kan eenvoudig bepaalt worden met de draaiknop. Dit maakt de haard een goede terrasverwarmer.

Premium design

De Tambora tuinhaard is ontworpen om buitenshuis te gebruiken. De haard is 100% vrijstaand en is uitermate geschikt om onder een overkapping, veranda of op een terras te plaatsen. De mooie natuursteen look brengt een natuurlijk element in de gewenste buitenruimte.

Prestigieus steenmateriaal: Glasvezelversterkt beton met een hoogwaardige natuursteen basaltlook

De buitenkant van de tuinhaard is gemaakt van prestigieus Glasvezelversterkt beton die zorgen voor een hoogwaardig natuursteen look. De haard is dankzij dit materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden. Geniet dus het hele jaar door van sfeer en warmte in de tuin.

Montage & Accessoires

De vuurtafel wordt compleet gemonteerd op locatie afgeleverd. Het enige wat dan nog moet gebeuren is de drukregelaar aansluiten op de gasfles en de gashaard is klaar voor gebruik. De aansluitleiding wordt meegeleverd. De gasfles is niet inbegrepen bij het pakket.

De tuinhaard wordt incl. beschermhoes geleverd. Ons advies is om de tuinhaard met deze hoes te beschermen als die niet gebruikt wordt.

De brander van RVS (roestvrij staal) kan met decoratieve lavastenen of met prachtig gebroken decoratief glas bedekt worden. Dit zorgt voor een elegante uitstraling. De lavastenen voor de brander is bij de prijs inbegrepen.

Voordelen en kenmerken Tambora Tuinhaard

 • Gratis canvas beschermhoes

 • Inclusief Vulmedium van de haard: roodachtige lavastenen

 • Materiaal: Glasvezelversterkt beton

 • Details vuureenheid: 16 gauge, 304 roestvrij staal

 • Branderpan constructie: 16 gauge, 304 roestvrij staal

 • Afmeting brander ring: Ø 24,9 cm

 • Materiaal brander: 304 roestvrijstaal

 • Afmeting brander pan:  Ø 31 cm binnenmaat

 • Ontstekingssysteem: vonkontsteking met drukknop

 • 11,7 KW/U

 • Garantie: 1 jaar

 • Certificering: CSA & CE-certificaat

 • Bekijk hier de video van deze haard

Specificatie

Merk: Elementi
Materiaal: Glasvezelversterkt beton GRC
Kleur: Bruin (natuursteen basaltlook)
Afmeting: 48x50x70cm (lxbxh)
Gewicht: 33 kg
Details brander ring: Ø 24,9 cm
Details brander pan: Ø 31 cm (binnenmaat)
Ontstekingssysteem: Elektronisch ontstekingssysteem
Maximale verwarmingscapaciteit: 11,7 kW/u
Vulmedium van de gasbrander: Lavastenen: 3kg (inbegrepen)

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten