Dimplex Sierra - Elektrische haard - kies uw maat: 48'' 60'' 72″ inch

false
false
false
false
false
false
false
Omschrijving

De Sierra lineaire haard is een elegante toevoeging aan iedere ruimte. De veelzijdigheid van de haard zit hem in alle installatiemogelijkheden. Schitterend als inbouw-, opbouw- of vrijstaande unit. Het verwisselbare vuurbed en de meerdere verlichtingsinstellingen voorzien iedere ruimte van een traditionele of een meer moderne stijl. Creëer dat knusse gevoel met een druk op de knop. Met meegeleverde poten ook op tafel te installeren. Knapperende geluidseffecten: Geniet van een nog completere beleving met het geluid van een natuurlijk houtvuur. Sluit je elektrische haard aan op je smartphone via Bluetooth met de Tuya Smart App

ezgif-2-2a92d0f73c.gif

Inbouw, aan de muur of toch vrijstaand?

De Dimplex Sierra is een elektrische haard met vele opties. U kunt hem eenvoudig inbouwen, aan de muur bevestigen of gebruik de tafelstandaard om er een vrijstaande haard van te maken. De elektrische haard wordt geleverd met drie bedopties; kristallen, houtblokken en kiezelstenen.

Realistisch vuurbeeld

Het realistische vuurbeeld wordt gecreëerd door de nieuwe, gepatenteerde Multi-Fire XD® vlamtechnologie. Het natuurlijke vlammenspel zorgt ervoor dat het vlammenspel niet meer van een echt vuur te onderscheiden is.**

Instelbaar verwarmingselement

De Dimplex Sierra is uitgerust met een instelbaar verwarmingselement. De elektrische haard kan hierdoor 1-2 KW warmte afgeven. Met één druk op de knop verandert u de sfeer van de hele kamer. Dankzij de realistische vlammen en het verwarmingselement lijkt het alsof u voor een echte open haard zit.

Gebruiksgemak

Één van de meest gehoorde redenen om een elektrische haard te installeren, is naast de sfeer, het gebruikersgemak.

De Dimplex Sierra is comfortabel in gebruik en vereist geen schoorsteen of gasleiding. Met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening wordt deze elektrische inbouwhaard aangestoken: Plug and play.

Verschillende kleurthema's

Voor de verlichting van het Acryl Ice ember bed (de kiezelset) is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken, hierdoor ontstaat een prachtig effect. Kies uit verschillende kleurthema's of doorloop een reeks van kleuren en maak zelf een keuze.

Download hier de handleiding 48-60-72
Technische tekening Sierra 72''
Technische tekening Sierra 60''
Technische tekening Sierra 48''

Specificaties

Specificatie PDF

Naamloos.png

Hulp nodig bij installatie / ophangen?
Maak gebruik van onze installatieservice!

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.den door de klant.

Vergelijkbare producten