Dimplex Ignite XL 100 - elektrische cinewall haard

wpdm XLF LS dpi
CPFpQTXSZA
Omschrijving

Op zoek naar een haard die zowel duurzaam als het middelpunt wordt van uw interieur? Lees hier waarom de Dimplex Ignite inbouwhaard de beste keuze is.

De Dimplex Ignite XL 100" is een elektrische haard met een realistisch vuurbeeld. Dit wordt gecreëerd door de nieuwe, gepatenteerde Multi-Fire XD® vlamtechnologie. Het natuurlijke vlammenspel zorgt ervoor dat het vlammenspel niet meer van een echt vuur te onderscheiden is.

Instelbaar verwarmingselement

De Ignite XL 100" is uitgerust met een instelbaar verwarmingselement. De elektrische haard kan hierdoor 1-2 KW warmte afgeven. Het gepatenteerde ComfortSaver® keramische verwarmingssysteem verbruikt bovendien 11% minder energie dan de doorsnee kwarts-infraroodverwarming door de ventilatorsnelheid en het verwarmingsvermogen automatisch aan te passen aan de afmetingen van de ruimte. Met één druk op de knop verandert u de sfeer van de hele kamer. Dankzij de realistische vlammen en het verwarmingselement lijkt het alsof u voor een echte open haard zit.

Gebruikersgemak

Één van de meest gehoorde redenen om een elektrische haard te installeren, is naast de sfeer, het gebruikersgemak.

De Ignite XL 100 is comfortabel in gebruik en vereist geen schoorsteen of gasleiding. Met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening wordt deze elektrische inbouwhaard aangestoken: Plug and play.

Verschillende kleurthema's

Voor de verlichting van het Acryl Ice ember bed (de kiezelset) is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken, hierdoor ontstaat een prachtig effect. Kies uit verschillende kleurthema's of doorloop een reeks van kleuren en maak zelf een keuze. Dimplex elektrische haarden vormen een sprankelende toevoeging aan je muur. Letterlijk, omdat de vlammen ontstaan ​​uit een bed met diamantachtige decoratie dat in vele kleuren kan worden verlicht, afhankelijk van uw stemming. Met zijn afstandsbediening en een krachtig en efficiënt verwarmingselement zorgt deze haard voor comfort en sfeer in elke ruimte.

Download hier de handleiding

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Specificaties

Merk: Dimplex
Model: Ignite XL 100"
Brandstof: Elektrisch
Vuurzicht: Front
Type kachel: Inbouw
Wel of geen afvoer: Afvoerloos
Kleur: Zwart
Verwarmingsfunctie: Ja, met verwarmingsfunctie
Gewicht: 54kg
Afmeting breedte: 257.6 cm
Afmeting hoogte: 41.9 cm
Afmeting diepte: 14.8 cm
Ruitmaat breedte: 245 cm
Ruitmaat hoogte: 31 cm
Bediening: Handbediening, Afstandsbediening
Thermostaat: Ja
Maximaal vermogen: 1.8 kW
Systeem: Opti-Flame®
Lichtmodule: LED
Verbruik: max. (kWh) 1,8ruik: max. (kWh) 1,8

specificaties-ignite-50-60-74-100.png

Hulp nodig bij installatie / ophangen?
Maak gebruik van onze installatieservice!

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.den door de klant.

Vergelijkbare producten