Dimplex Albany ECO - Optimyst waterdamphaard

false
false
false
false
false
Omschrijving

De Dimplex Albany is een veelzijdige inbouwhaard die volledig kan worden ingebouwd of kan worden geplaatst in een omlijsting als aanvulling op een moderne minimalistische inrichting of als eigentijdse twist voor een traditionelere ruimte. Met zijn stille werking is het Optimyst® vlameffect volledig variabel en kun je heel gemakkelijk verschillende sferen creëren. Je kunt hem bovendien onafhankelijk van de verwarmingsfunctie gebruiken, ideaal om het gezellig maar toch niet te warm te maken.

• Moderne inbouwhaard die is ontworpen voor plaatsing in een op maat
gemaakte haard of muur
• Zorgt met één druk op de knop voor een realistisch vuureffect
• LED-houtset is inbegrepen
• Het vlameffect kan ook zonder warmtefunctie worden gebruikt om te
genieten van de charmante haard - 365 dagen per jaar

Realistisch vuurbeeld

Het realistische vuurbeeld wordt gecreëerd door de optimyst waterdamp vlamtechnologie. Het natuurlijke vlammenspel zorgt ervoor dat het vlammenspel bijna niet van echt vuur te onderscheiden is.

Instelbaar verwarmingselement

De Dimplex Albany is uitgerust met een instelbaar verwarmingselement. Met één druk op de knop verandert u de sfeer van de hele kamer. Dankzij de realistische vlammen en het verwarmingselement lijkt het alsof u voor een echte open haard zit.

Gebruiksgemak

Één van de meest gehoorde redenen om een waterdamphaard te installeren, is naast de sfeer, het gebruikersgemak.

De Dimplex Albany is comfortabel in gebruik en vereist geen schoorsteen of gasleiding.

image.png

Specificaties

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Specificaties

image.png
image.png

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.den door de klant.

Vergelijkbare producten