Xaralyn Ambiance vrijstaande doorkijkhaard en roomdevider

ce bc ba a
d eb b bc dbfbcb
FBC FD B A BFACB
Ambiance
ambiance vrijstaande bio ethanol haard doorkijk
Ambiance
ce bc ba a
XARALYN AMBIANCE
ce bc ba a
Omschrijving

Ambiance vrijstaande doorkijkhaard

  • Afmetingen: 195 x 110 x 35 cm (HxBxD)
  • EAN: 8717853925726
  • Materiaal: MDF
  • Kleur: RAL 9010
  • Gewicht: 115 kg

De Xaralyn Ambiance doorkijkhaard is een moderne vrijstaande haard met een zeer strakke vormgeving. Dit model is zeer geschikt als room-divider.

Het ontwerp van dit model geeft een mooie doorkijk waarbij het vuurbeeld van de voor- en de achterzijde te zien is. De Ambiance is ook leverbaar als in wand uitvoering.

De Ambiance kan naar wens worden uitgevoerd met de bio ethanol brander XL (8014LB) of de elektrische haard met waterdamp techniek Cassette 600. Voor meer informatie zie specificaties.

Download hier de Montage instructie

Made in EU

Specificaties Bio ethanol brander XL

Afmetingen: 110 x 35 x 195 cm (HxBxD)
Gewicht: 115 kilo
Materiaal & Kleur: MDF Wit
Onderhoudsinstructies: Reinig met een vochtige doek en droog met een zachte doek.
Branderinhoud: ± 2,5 liter
Brandduur: ± 3 - 5 uur
Warmteafgifte: ca. 3,5 KW

Specificaties Opti Myst Cassette 600

Afmetingen: 110 x 35 x 195 cm (HxBxD)
Gewicht: 115 KG
Instelbare vlam: Ja
Onderhoudsinstructies: Reinig met een vochtige doek en droog met een zachte doek.
Woonstijl: Modern
Garantie: 2 Jaar
Meer info: Opti-Myst Cassette 600

De Opti-Myst Cassette 600 is een decoratieve elektrische haard. Deze waterdamp sfeerhaard verdampt water door middel van een ultrasone verdamper wat wordt aangelicht door de ingebouwde lampen. De reflectie van het licht van de lampen op de naar boven dwarrelende waterdamp geeft de illusie van een vlam. Deze waterdamphaard maakt gebruik van een uitneembare watertank welke regelmatig (6-7 uur) bijgevuld dient te worden. De waterdamp wordt gegenereerd door een ultrasone verdamper en is regelbaar met een bijgeleverde afstandsbediening.

Levering en Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten