Xaralyn Levico 70 3D LED inbouwhaard

Voorkant Levico
DFIDW WoQ
Voorkant Levico
Voorkant Levico
IM fdfebaacedbfde
Voorkant Levico
Voorkant Levico
Omschrijving

Xaralyn Levico 70 3D LED

Prachtig vuur

Deze inbouwhaard geeft een levensecht 3D vuurbeeld. De drie zijdige elektrische inbouwhaard kan worden gebruikt als bij-verwarming of als een sfeerhaard. De maat van deze inbouwhaard past in de meeste van de schouwen van Xaralyn.

Meerdere decors

Gebruik de kunststof 'hout-set' of gebruik de eveneens meegeleverde perspex plaat en versier deze zelf met stenen, blad, echte takken of houtblokken.

Sfeer én warmte

Een elektrisch haard in huis geeft warmte en behaaglijkheid. U heeft met een elektrische haard het effect van een echte haard, maar dan niet de nadelen hiervan.
De Levico 70 is door het gebruik van de allerlaatste LED techniek bijzonder energiezuinig en beschikt ook over een verwarmingsfunctie van 750 en 1500 Watt. Bovendien heeft de haard nagenoeg geen onderhoud nodig en kunt u met één druk op de knop de haard bedienen. Dit type elektrische haard geeft een redelijk goed 3-dimensioneel beeld en is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken.

Deze inzet haard heeft regelbare vlammen en meer en minder opgloeiende kooltjes onder het decoratieve hout.

Inbouwen

Deze haard is ontworpen als elektrische inbouwhaard. U realiseert hiermee eenvoudig uw eigen droomhaard. Voor een kant-en-klare oplossing met deze inzethaard zie dan de Designo 3D LED.

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Specificaties

Aantal pakketten: 1

Levico 70 elektrische inbouwhaard:

• Afmetingen: 712 x 680 x 225 mm (HxBxD)
• Inbouwmaat: 670 x 585 x 225 mm (HxBxD)
• Verbruik 15 Watt
• Onderhoudsvrij
• Functioneert op basis van LED verlichting
• Regelbaar vlambeeld
• Timer functie
• Afstandsbediening
• Verwarming: 0 - 750 - 1500 Watt (instelbaar)
• Geschikt als verwarming voor ruimtes tot +/-20 m2; voor grotere ruimtes als bij-verwarming
• Inclusief kunststof decoratie set hout
Verpakking: 750 x 780 x 290 mm
Gewicht: 25 kg
• EAN: 8717853923517
• Garantie: 2 jaar

Advies: Bewaar de verpakking van uw elektrische of bio ethanol haard. Indien wij service moeten verlenen op dit apparaat zal deze naar ons toe gestuurd moeten worden, hiervoor is verpakkingsmateriaal nodig.

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten