Xaralyn Designo - 3 LED Pro (Kies uw design)

false
false
false
false
false
false
false
false
false
Omschrijving

De Xaralyn Disegno is een volledig elektrisch designhaard met de Levico 3D LED-inzet als basis.

De Disegno is een modulaire haard. Kies tussen een praktisch, compact wandhaard of laat de haard het centrum van uw kamer zijn en voeg een complete "schoorsteen" tot aan het plafond toe!

U kunt binnen een mum van tijd met de Xaralyn Disegno een complete haard verwezenlijken.

Dit model wordt geleverd inclusief 3 stapelbare onderdelen, waardoor de "schoorsteen" helemaal tot aan het plafond kan worden gebouwd (max. 2,7 meter). Het is mogelijk om extra onderdelen toe te voegen voor hogere plafonds.

Deze elektrische wandbrand is een zeer goed alternatief voor een gashaard. Deze elektrische LED-haard kan niet alleen worden gebruikt voor decoratieve doeleinden, maar heeft ook een verwarmingscapaciteit. Dit type haard heeft een opmerkelijk laag energievermontage

Specificaties

Wordt ongemonteerd geleverd
Verpakking Aantal pakketten 5
Palletzending Wordt verstuurd op een pallet

Disegno 3D LED XL wandhaard:

Afmetingen: 2180 x 1135 x 320 mm (HxBxD)
Materiaal: MDF
Kleur: RAL 9010
Montage tijd: 60-90 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemmideld
Benodigd gereedschap: kruiskop schroevendraaier, boormachine
Inclusief: bevestigingsmateriaal
Verpakking 1: 1205 x 505 x 120 mm
Gewicht: 14 kg
EAN: 8717853928307
verpakkingVerpakking 2 (3 stuks): 1035 x 675 x 70 mm
EAN: 8717853927348
gewicht Gewicht: 14,7 kg
Garantie: 2 jaar

Levico 90 elektrische inbouwhaard:

Verbruik 15 Watt
Onderhoudsvrij
Functioneert op basis van LED verlichting
Regelbaar vlambeeld
Timer functie
Afstandsbediening
Verwarming: 0 - 400 - 800 Watt (instelbaar)
inclusief kunststof decoratie set hout en doorschijnende kiezels
Verpakking: 104 x 360 x 550 mm
Gewicht: 26,5 kg
EAN: 8717853927300
Garantie: 2 jaar
Garantie: 2 jaar

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten