Xaralyn Levico 90 of 120 - drie zijdige elektrische inbouwhaard

cfef d ce b fdefdcef
eabf dc c aa caddcf
UvMSjFCTfo
fbc d df ad cccedee
false
cfef d ce b fdefdcef
IM edabadaadddff
cfef d ce b fdefdcef
Omschrijving

Omschrijving Levico elektrische inzethaard

Ontwerp met deze inbouwhaard je eigen droomhaard. De Levico is zowel decoratief te gebruiken (zeer laag energie verbruik) of kan als bij-verwarming gebruikt worden. Een elektrische haard heeft geen rookkanaal nodig, geeft een aangename warmte maar brengt bovenal veel sfeer in huis.

Bekijk hier de video

De Xaralyn Levico 3D LED inzethaard geeft een levensecht 3D vuurbeeld. Deze drie zijdige elektrische inbouwhaard kan worden gebruikt als bij-verwarming of enkel als decoratieve haard.

Gebruik de kunststof 'hout-set' of gebruik de eveneens meegeleverde perspex plaat en decoreer deze zelf met splitsteen en echte takken of houtblokken.

Een elektrische haard geeft de illusie van een echte open haard zonder de nadelen. De Levico is door het gebruik van onze allerlaatste LED techniek bijzonder energiezuinig en beschikt additioneel over een verwarmingsfunctie van 700 en 1400 Watt. De Levico 3D LED haard is volledig onderhoudsvrij en kan bediend worden met een afstandsbediening of middels het paneel op de haard. Dit type elektrische haard geeft een redelijk goed 3-dimensioneel beeld en is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken.

Deze inzet haard heeft regelbare vlammen en meer en minder opgloeiende kooltjes onder het decoratieve hout. Links en rechts zit een glasplaat wat de illusie geeft dat het om een gashaard gaat. De voorkant is open.

Deze haard is ontworpen als elektrische inbouwhaard. U realiseert hiermee eenvoudig uw eigen droomhaard. Voor een kant-en-klare oplossing met deze inzethaard zie dan de Designo 3D LED.

Deze elektrische haard vindt u in onze eigen showroom, maar ook in het experience center in Broek op Langedijk.

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Specificaties

Levico 90 elektrische inbouwhaard:

Afmeting: 410 x 915 x 248 mm (HxBxD)
inbouwmaat: 410 x 855 x 115mm (HxBxD)
Verbruik: 15 Watt
Onderhoud: Onderhoudsvrij
Inclusief: Kunststof decoratie set hout en doorschijnende kiezels
Regelbaar vlambeeld: Functioneert op basis van LED verlichting met timer functie
Verwarming: 0 - 700 - 1400 Watt (instelbaar)
Onderhoudsinstructie: U kunt uw elektrische haard reinigen met een zachte, droge doek.

Levico 120 elektrische inbouwhaard:

Afmetingen: 410 x 127 x 248 mm (HxBxD)
inbouwmaat: 410 x 1210 x 115mm (HxBxD)
• **Verbruik **20 Watt
Onderhoudsvrij
• Functioneert op basis van LED verlichting
• Regelbaar vlambeeld
• Timer functie
• Afstandsbediening
Verwarming: 0 - 700 - 1400 Watt (instelbaar)
inclusief kunststof decoratie set hout.
Verpakking: 1390 x 355 x 546 mm
gewicht Gewicht: 35 kg
EAN: 8717853921599
Garantie: 2 jaar

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten