Wildflame Nordkapp vrijstaande bio-ethanol haard H96cm

doorkijk vrijstaande kachelhaard
cwJkllkxk
doorkijk vrijstaande kachelhaard fdec ad cee
doorkijk vrijstaande kachelhaard
doorkijk vrijstaande kachelhaard
Omschrijving

Nordkapp Bio Ethanol Vrijstaande Kachel H96cm

Met de doorkijk-kachel kunt u genieten van een gezellig huis in uw woonkamer, slaapkamer of een andere kamer om de warmte van de vlammen te voelen met een unieke en charmante sfeer. Geschikt voor gebruik binnenshuis zonder werk of installaties. Het heeft geen rookafvoer nodig. Het is draagbaar, verplaats het waar u maar wilt.

Specificatie

Technische Gegevens

afmetingen.webp
Afmetingen (LxPxH): 42,4 x 42,4 x 96 cm
Geschatte warmtevraag: equivalent aan 3,0 kW
Gewicht: 35Kg
Afwerking: zwart staal. Triple gehard glas.
Capaciteit: 1 tank van 1.2 L gemaakt van roestvrij staal, zodat de weerstand ervan een veilige garantie is.

Echte vlammen, gevoel van bijna onmiddellijke warmte. Schoon, rookvrij, asvrij en gemakkelijk te onderhouden. Onafhankelijk van een andere energiebron, zoals gas of elektriciteit. Bevat een hulpmiddel voor afsluiten

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 8 WERKDAGEN

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten