Wildflame INA WIT vrijstaande bio-ethanol haard H80cm

ina wit vrijstaand kachelhaard d cm
ina zwart vrijstaand kachelhaard d cm
ina zwart vrijstaand kachelhaard d cm
ina wit vrijstaand kachelhaard d cm
ina wit vrijstaand kachelhaard d cm
ina wit vrijstaand kachelhaard d cm
ina wit vrijstaand kachelhaard d cm
ina zwart vrijstaand kachelhaard d cm
ina wit vrijstaand kachelhaard d cm
Omschrijving

Ina Wit of Zwart Vrijstaand Kachelhaard D80 CM

De Ina onderscheidt zich door een gebogen ontwerp. Het is een kleine maar stabiele basis die plaats biedt aan een haardframe dat zich onderscheidt door twee in elkaar grijpende cirkels. In dit lichaam ontvangt een metalen dok de brander. In sommige opzichten lijkt hij op de Izoa ethanolhaard.

De Ina zorgt voor een winst van 4 graden in een kamer van ongeveer tien vierkante meter: de 4 kw aan verwarming wordt gegenereerd door de brander wanneer deze in werking is. Hij heeft een inhoud van 1,5 liter ethanol, verbruikt 0,4 l/u en blijft 3 uur branden.

Specificatie

Technische Gegevens

Glanzend witte of zwarte buitenkant, matzwarte binnenkant
Brander van 1,5 liter
Afmetingen: 80 x 80 x 25 cm
Gewicht: 20 kg
Verbruik per uur : 0,4 liter
Vermogen: 4 KW

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 8 WERKDAGEN

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten