Le Feu Ground Low - Rose Gold (kies uw design) met GRATIS startpakket

black rose gold
false
false
false
false
false
false
false
black rose gold
Omschrijving

Omschrijving Ground Low - Rose Gold

Op zoek naar het beste en duurzaamste alternatief voor een gashaard, maar wilt u niet inleveren op design en kwaliteit? Dan is bio ethanol de beste oplossing. De verbranding van bio ethanol produceert sfeer en warmte in iedere gewenste ruimte. Zo kunt u de haard overal naar wens neerzetten en heeft u geen schoorsteen nodig.

De kleurcombinatie van de Le Feu Ground Low is erg uniek. Het vlammenspel zorgt voor een mooi contrast met de zwarte achtergrond. De in goud vergulde poten en brander zorgen voor een sjieke en moderne uitstraling. Hierdoor is de Le Feu haard erg mooi om te hebben ook als deze uit staat!


Voordelen en kenmerken Le Feu open haard

  • Scandinavisch design: Deens prijs winnend ontwerp. Klassiek, simpel en tijdloos design wat past binnen elk interieur
  • Schoon vuur: Milieu vriendelijk en geen vonken rook of ongewenste geuren
  • Seizoen: Geniet het hele jaar door van deze haard. Zet 'm in de winter op je balkon of terras!
  • Kies je ruimte: Kan binnen en buiten worden gebruikt. De open haard is ideaal te plaatsen in elke ruimte van 't huis! (leest u wel eerst de handleiding voor de veiligheidsvoorschriften)
  • Brandtijd: van 4-6 uur (1,5 Liter)
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te installeren en gebruiksklaar in 10-15 minuten.
  • Belangrijk: Bekijk hier de handleiding


Wist u dat?
De Le Feu haarden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De onderdelen zijn onderling uitwisselbaar. Hierdoor kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een staand model op te hangen. Laat u online informeren over de mogelijkheden!

Le Feu open haard kopen

Specificaties

Afmetingen

Dome / Haard:

Breedte: 52 cm
Hoogte: 35 cm

Brander:

Lengte: 20 cm
Breedte: 20 cm
Hoogte: 7,5 cm

Poten:

Hoogte: 45 cm

Overige info

Onderdelen verguld in goud
Gewicht 26,5 kg

Koudgewalst staal met milieuvriendelijke poederlak
Brander: 100% roestvrij staal

Wist u dat?

De Le Feu haarden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De onderdelen zijn uitwisselbaar. Hierdoor kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een staand model op te hangen of te kiezen voor verschillende soorten poten. Laat u online informeren over de mogelijkheden!

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten